Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Αξιζει τα παντα





Πάσχει από νευροβλάστωμα και λευχαιμία, οι γιατροί της δίνουν από 4 μήνες έως 1 χρόνο ζωής αλλά η 12χρονη Τζόι Καστεγιάνο δεν σταματά να χαμογελά και ασχολείται με το μακιγιάζ που λατρεύει.

Η μικρή Τζόι, που δίνει μάχη για την ζωή τα τελευταία 5 χρόνια δίνει θάρρος και ελπίδα σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Κάθε μέρα ασχολείται με τα πινέλα και τις σκιές σχεδόν σαν επαγγελματίας πια ενώ γνωρίζει ήδη πολλά τρικ και μυστικά ομορφιάς.
Όπως δήλωσε η ίδια, βρίσκει χρόνο για το αγαπημένο της χόμπι, κάπου ανάμεσα στις επισκέψεις στους γιατρούς, στις χημειοθεραπείες και τις μεταγγίσεις αίματος.
«Όταν φοράω μέικ απ νιώθω ότι μπορώ να αγκαλιάσω όλα τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν στον εαυτό μου. Αισθάνομαι ότι όταν κάποιος με κοιτάζει, κοιτάζει το μέικ – απ και όχι το φαλακρό μου κεφάλι»
Το χαμογελαστό κορίτσι έχει δημιουργήσει προφίλ στο You Tube και ανεβάζει βιντεάκια με μυστικά ομορφιάς τα οποία παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο.
Το τελευταίο όμως βιντεάκι δεν ήταν ευχάριστο γιατί ανακοίνωνε ότι πάσχει από δύο σοβαρές μορφές καρκίνου ταυτόχρονα.
Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που το ανήλικο κορίτσι δεν αντέχει και με την ωριμότητα ενός ενήλικα δηλώνει:
«Είμαι μόνο 12. Αυτό δεν είναι δίκαιο για μένα. Δεν είναι δίκαιο για τα παιδιά να έχουν καρκίνο. Άντλησα όμως και τόσα οφέλη από την αρρώστια. Έφτιαξα You Tube, ενέπνευσα ανθρώπους και τους έκανα να με κοιτάξουν. Αγαπάω το μακιγιάζ, είναι η περούκα μου. Είναι δώρο, αλλά και ένα φρικτό, φρικτό πράγμα» κατέληξε η 12χρονη.
Η Τζόι ενημέρωσε τους «πιστούς» της ότι θα συνεχίσει να ανεβάζει βίντεο «για όσο χρόνο μπορέσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...