Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

To πρώτο μπλουζάκι με σύνδεση στο ίντερνετ


To πρώτο μπλουζάκι με σύνδεση στο ίντερνετ
Στην εποχή που ζούμε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε νέα εφαρμογή των σύγχρονων τεχνολογιών, οπότε ας υποδεχτούμε το πρώτο T-Shirt στον κόσμο με δυνατότητα προγραμματισμού ή το πρώτο λειτουργικό σύστημα για μπλουζάκια (T-Shirt OS) ή την πρώτη mobile πλατφόρμα που φοριέται ή το 100% βαμβακερό μπλουζάκι που συνδέεται στο Internet ή όπως αλλιώς θέλετε.
Το TshirtOS είναι ένα πρωτότυπο μπλουζάκι από τις Work Club, Cutercircuit και Ballantine’s, εξοπλισμένο με οθόνη LED, κάμερα, μικρόφωνο, ηχεία, επιταχυντόμετρο και ένα μικρό επεξεργαστή για να ελέγχει τα προηγούμενα, το οποίο επικοινωνεί με το smartphone σας για να απεικονίζει tweets, φωτογραφίες, videos κλπ. όταν το φοράτε.
Οι δημιουργοί θεωρούν ότι με μια εφαρμογή iOS θα είναι δυνατός οποιοσδήποτε προγραμματισμός της οθόνης του TshirtOS, ενώ δε κρύβουν ότι επιθυμούν να το διαθέσουν σύντομα στην αγορά για ευρεία κατανάλωση. Η ιδέα φαίνεται εντυπωσιακή, αλλά δύσκολα θα τη δούμε να πραγματοποιείται στο άμεσο μέλλον. Ας μας διαψεύσουν!
Πηγή SigmaLive/techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...