Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΕΥΝΑ WORLDJUDGE2012: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


Έχω αναφερθεί και παλαιότερα στο διαδικτυακό χώρο της NASA  http://eol.jsc.nasa.gov/  όπου μπορούν οι αστροναύτες να ανεβάσουν φωτογραφίες από τις διαστημικές αποστολές που συμμετείχαν στο παρελθόν.  Ο συγκεκριμένος ιστότοπος είναι πραγματικά ένας θησαυρός και αυτό, διότι πολλές φορές έχουν διαρρεύσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες, φανερώνοντας αυτό που η NASA προσπαθεί και αποκρύπτει απ'το κοινό της. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω μερικές απ'τις φωτογραφίες που ανακάλυψα εγώ. Ο όγκος των δεδομένων είναι τεράστιος και γι'αυτό χρειάζεται υπομονή προκειμένου να ερευνηθούν σχολαστικά και λεπτομερώς, αυξάνοντας...
την μεγέθυνση τους και αυξομειώνοντας την αντίθεση και την φωτεινότητα ούτως ώστε να εμφανιστούν "κρυφές πτυχές"
που κρύβονται σε κάποιο σημείο των φωτογραφιών. Μην ξεχνάτε πως όλες οι φωτογραφίες εξ'αρχής φαίνονται "αθώες" μέχρι που θα ερευνηθούν σε βάθος και θα αποκαλυφθούν στα μάτια σας.
Σημείωση:  Oι φωτογραφίες που θα δείτε είναι καλύτερης ανάλυσης αν ανοιχτούν απευθείας στην ιστοσελίδα ftp://eol.jsc.nasa.gov/.  Αν θέλετε μπορείτε να ανατρέξετε στο αρχείο αναζητώντας τις χρονολογικά.

Δεν γνωρίζω τι είναι αυτά τα αντικείμενα τα παραθέτω προς συμπεράσματα:


1. Ημερομηνία Φωτογραφίας : 2/4/03 10:36:00 π.μ




2. Ημερομηνία Φωτογραφίας: 2/1/03 1:48:00 μ.μ


3. Ημερομηνία Φωτογραφίας: 6/2/09 1:56:00 μ.μ.



4. Ημερομηνία Φωτογραφίας: Ανοίξτε όλες τις φωτογραφίες από πάνω ftp://eol.jsc.nasa.gov/ESC_large_ISS029_ISS029-E-27045.JPG (18/10/11 5:16:00 μ.μ.) προς τα κάτω εώς και ftp://eol.jsc.nasa.gov/ESC_large_ISS029_ISS029-E-27070.JPG


Δεν θα αναφέρω καθόλου για τα εκατοντάδες πολύχρωμα αντικείμενα που εμφανίζονται στην φωτογραφία... Αλλά, μόνο για ένα αντικείμενο που είναι και το πιο εντυπωσιακό!

Θα παρατηρήσετε ότι το Μπλε Τριγωνικό Αντικείμενο δίχως να αλλάζει το σχήμα του κινείται προς όλες τις διευθύνσεις εντός του Άσπρου Τετραγώνου που έχω επισημάνει στην φωτογραφία.

Αυτό το Μπλε Τριγωνικό Αντικείμενο δεν είναι ούτε σκουπίδι, ούτε καμένο pixel, ούτε κάποιος δορυφόρος, ούτε οτιδήποτε άλλο σας πουν.

Είναι αυτό που προσπαθούν να αποκρύψουν απ'τα μάτια σας, για να μην μάθετε ότι καθημερινά αυτός ο πλανήτης παρατηρείται και επισκέπτεται από ευφυείς οντότητες άλλων πλανητών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...