Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Illuminati...Θύτες ή θύματα;


ILLUMINATI, το πλέον διάσημο από όλα τα μυστικά τάγματα, το τάγμα που σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους ευθύνεται για όλα τα δεινά του πλανήτη, οι Ιlluminati κρύβονται πίσω από την οικονομική κρίση, αυτοί είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε σκευωρία εναντίον της ανθρωπότητας.

Είναι υπαίτιοι ακόμα και για μυστικές επαφές με εξωγήινους πολιτισμούς και μυστικές συμφωνίες μαζί τους για την εδραίωση ενός εξωγήινου πολιτισμού στην γη,κρύβονται πίσω από μυστικά σχέδια για τον έλεγχο όλων των ανθρώπων,ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, εκβιάζουν προέδρους και δεν διστάζουν να βγάλουν από την μέση όποιον μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους,για όλα αυτά και άλλα πολλά είναι υπαίτιοι οι Ιlluminati, ή Ελληνικά οι Πεφωτισμένοι, ένα τάγμα που ιδρύθηκε το 1776 από τον Άνταμ Βαισχάουπτ και το οποίο διαλύθηκε λίγα μόλις χρόνια μετά την ίδρυση του, για τους απανταχού συνωμοσιολόγους όμως αυτοί φταίνε για όλα.
Μια ματιά στο διαδίκτυο φτάνει να σε πείσει για το μένος που βγάζουν όλοι εναντίον τους, ακόμα δείχνουν και τα μυστικά σύμβολα που χρησιμοποιούν,όπως ο χάρακας και ο διαβήτης ή ο παντεπόπτης οφθαλμός, μόνο που το συγκεκριμένα σύμβολα είναι μασονικά σύμβολα τον Τεκτόνων, άλλη μυστική οργάνωση που θα δούμε σε επόμενη ανάρτηση..
Οι σύγχρονοι συνωμοσιολόγοι έχουν μπλέξει όλα τα τάγματα μαζί και κάπου εκεί χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.
Ας δούμε όμως την ιστορία των αυθεντικών Ιlluminati,τον σκοπό τους, αλλά και τους διώκτες τους.
Ιδρύθηκαν το 1776 από τον Άνταμ Βαισχάουπτ στην Βαυαρία, με μια ματιά στην ιδρυτική διακήρυξη,γραμμένη από τον ίδιο τον Βαισχάουπτ, διαπιστώνει κανείς ότι ασπαζόταν τις απόψεις των Διαφωτιστών της εποχής για τον ερχομό της εποχής της γνώσης, αλλά και συμφωνούσε με τις απόψεις κάποιων επαναστατικών κινημάτων της εποχής με σκοπό την κατάργηση της απόλυτης εξουσίας της εκκλησίας και των βασιλέων. Τα μέλη των Ιlluminati ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από τον Θεό και ότι δεν είχαν ανάγκη τα μυστήρια της εκκλησίας.
Κυριότερος πολέμιος των Ιlluminati ήταν, ποιος άλλος, η εκκλησία στην οποία αντιτάχθηκαν και αμφισβήτησαν την κυριαρχία της,με τον Γαλλικής καταγωγής Αβά Baruel να πρωτοστατεί και να βρίσκει άξιο συμπαραστάτη τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου John Robison, ο οποίος εκτός των κατηγοριών που η εκκλησία εξαπέλυσε εναντίον τους περί απίστων, άθεων αλλά και συνεργαζόμενων με τον σατανά, κατηγορεί και πολλούς ευγενείς της εποχής ότι προσπαθούν να φτιάξουν μια παγκόσμια διακυβέρνηση πάνω στα απομεινάρια της θρησκείας..
Παρόμοιες θέσεις υπερασπίζονται και άλλοι όπως ο αβάς Le franc και ο κόμης Ferrand. Επίσης προσπάθησαν να συνδέσουν τους Ιlluminati με το τάγμα των Ναιτών ιπποτών οι οποίοι είχαν ορκιστεί εκδίκηση καθώς η καθολική εκκλησία είχε δολοφονήσει τα περισσότερα μέλη τους το 1314 και θεωρούσαν ότι οι Ναίτεςεπανεμφανίστηκαν με την ονομασία Ιlluminati...Καθώς τα χρόνια περνούσαν συνέδεσαν τους Ιlluminati και με τους μασόνους αλλά και διάφορα λόμπι κυρίως Εβραίων που επιθυμούσαν την παγκόσμια κυριαρχία.
Τα τελευταία χρόνια οι σύγχρονοι συνωμοσιολόγοι μπλέκουν το όνομα των Ιlluminati με περίεργα γεωπολιτικά παιχνίδια, την οικονομική κρίση,την επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε...
Αξίζει εδώ να προσέξουμε κάποια πράγματα,το ένα είναι ότι τα κίνητρα όσων έγραψαν και καταφέρθηκαν εναντίων των αυθεντικών Ιlluminati του Άνταμ Βαισχάουπτ,ήταν καθαρά θρησκευτικά και πολιτικά και το δεύτερον που πρέπει να δώσουμε σημασία είναι ότι τα όσα λένε για τους Ιlluminati της σύγχρονης εποχής οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι και συγγραφείς, οι οποίοι τους κατηγορούν, είναι ότι τα κίνητρα των σύγχρονων Ιlluminati, αν αυτοί υπάρχουν, δεν έχουν καμία σχέση με τα κίνητρα των αυθεντικών...
Ενδεχομένως και να μην υπάρχουν και απλά κάποιους τους εξυπηρετεί να κατασκευάσουν έναν εχθρό....Το όνομα τους πουλάει ακόμα..
http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...