Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ο «άνδρας με το γκρι δέρμα» στοιχειώνει 5χρονο αγόρι


Η υπερφυσική παρουσία ενός άνδρα με γκρι δέρμα στοιχειώνει τις νύχτες ενός πεντάχρονου αγοριού στη Βρετανία....

Ο μικρός Ντάγκαν άρχισε να παραπονιέται πριν από έξι μήνες στους γονείς του ότι κάτι υπάρχει τις νύχτες στο υπνοδωμάτιό του.



Ο πατέρας του Ντέιβ Γκέριτι, 41 ετών, έχει πια πειστεί ότι υπάρχει μεταφυσική δραστηριότητα μέσα στο σπίτι.

«Στην αρχή πιστεύαμε ότι είναι η φαντασία του ή ότι έχει εφιάλτες. Όμως ο Ντάγκαν είναι τρομοκρατημένος. Μας έχει πει ότι ένας άνδρας με γκρι δέρμα έρχεται τις νύχτες στο κρεβάτι του, τον ξυπνά και........
αρχίζει να του μιλάει», δηλώνει ο πατέρας.

Ο Ντέιβ παραδέχεται επίσης ότι το φάντασμα αλλάζει θέσεις στα έπιπλα μέσα στο δωμάτιο του γιου του.

«Ένα βράδυ ο Ντάγκαν μου είπε ότι μετακινήθηκε μόνο του το τραπέζι, το οποίο είναι πολύ ψηλό για να το έχει κάνει μόνος του. Όταν τον έβαλα για ύπνο το τραπέζι ήταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ενώ το πρωί το βρήκα αλλού».

Μάλιστα, κάποιοι επισκέπτες στο σπίτι έχουν παρατηρήσει το πρόσωπο ενός άνδρα να σχηματίζεται στον τοίχο της τραπεζαρίας, υποστηρίζει ο Ντέιβ.

Ακόμα και οι γείτονες υποστηρίζουν ότι έχουν γίνει μάρτυρες μεταφυσικής δραστηριότητας στο σπίτι της οικογένειας Γκέριτι.
Οι πιθανές λογικές και μεταφυσικές ερμηνείες!

Οι ερμηνείες που θα μπορούσαν να δοθούν στο παραπάνω περιστατικό είναι πολλές.
1. Η φαντασία ενός 5χρονου αγοριού. Η πιο πιθανή εξήγηση -και για πολλούς η πιο εύκολη- είναι όλα αυτά να αποτελούν δημιουργήματα της φαντασίας ενός 5χρονου. Τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες δημιουργούν φανταστικούς φίλους ή μεγεθύνουν καταστάσεις που ζουν στην διαρκεια της ημέρας, πλάθοντας σενάρια με τη φαντασία τους! Είναι πιθανό η σκιά που έχει δημιουργηθεί στον τοίχο, να αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ ενηλίκων και στο μυαλουδάκι του αγοριού να πήρε τεράστιες διαστάσεις. Το γεγονός μάλιστα πως όλοι ασχολούνται με τον ίδιο και τον "περίεργο άντρα", κάνει ακόμη πιο ελκυστική την ιστορία για ένα παιδάκι.

2. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πολλοί άνθρωποι πέφτουν "θύματα" φαινομένων όπως η "υπνική παράλυση" ή η "ψευδής αφύπνιση". Κάτι τέτοιο, για ένα μικρό παιδάκι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεραστεί από τη μία μέρα στην άλλη, ειδικά αν οι γονείς του έχουν και οι ίδιοι πιστέψει πως κάτι "μεταφυσικό συμβαίνει".

3. Αν αφήσουμε τις λογικές εξήγησεις, τότε θα μπορούσαμε να δώσουμε δεκάδες μεταφυσικές ερμηνείες.

α. Τα μικρά παιδιά, είναι συχνά πιο "ανοιχτά" σε "μεταφυσικές" εμπειρίες, συνεπώς - για όσους δέχονται την ύπαρξή τους- βιώνουν πολύ πιο έντονα τέτοια φαινόμενα, όπως τα πολτεργκάιστ. Δεν είναι τυχαίο πως στην περίπτωση του πόλτεργκάιστ του Άνφιλντ, στο Λονδίνο, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές του κόσμου στον χώρο του "ανεξήγητου", συμμετείχαν κυρίως μικρά παιδιά.

β. Παράλληλα, "περίεργοι" νυχτερινοί επισκέπτες έχουν αναφερθεί σε δεκάδες περιπτώσεις μικρών ή μεγαλύτερων παιδιών, όπως η Μόρα, ή ο Σκιερός, ενώ πολλοί ενήλικες κάνουν λόγο για νυχτερινές επιθέσεις από "σεξουαλικούς δαίμονες", θηλυκούς ή αρσενικούς!

γ. Τέλος, σε κάποια βρετανικά μέσα, γίνεται σύνδεση του "άνδρα με το γκρι δέρμα" με τους γνωστούς Greys, τους εξωγήινους που περιγράφονται συχνότερα από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν οτι έχουν πέσει θύματα "απαγωγής από εξωγήινους". Εξ' άλλου τα μικρά παιδιά, συχνά έχουν πολύ "προχωρημένες" απόψεις για το ποιός μπορεί να είναι εξωγήινος, όπως έχουν δείξει σχετικές έρευνες.

magiki-avli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...