Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Κάμπινγκ σε... νεκροταφείο


Για όσους αναζητούν καλοκαιρινό προορισμό και δυσκολεύονται να αποφασίσουν, ένα κοιμητήριο στη Ταϊβάν βρήκε τη λύση. Προσφέρει χώρους όπου μπορεί ο καθένας να στήσει τη σκηνή του.

Μία ασυνήθιστη εμπειρία κοντά στη φύση θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους το Sakura Cemetery Park, στην κομητεία Γιλάν, στην βορειοανατολική Ταϊβάν.

Έχει γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα για τους λάτρεις του κάμπινγκ που επιτρέπεται να στήνουν τις σκηνές τους σε έναν χώρο στάθμευσης πίσω από τους τάφους.

Το κοιμητήριο, το οποίο άνοιξε πριν από δύο χρόνια, πουλάει χώρο ταφής για περισσότερους από 7.000 θανόντες και διαθέτει δωρεάν χώρο για κάμπινγκ σε 15 οικογένειες.

Οι επισκέπτες του δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την θέα που προσφέρει. Το κοιμητήριο βρίσκεται σε ύψος 750 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και βλέπει την κοιλάδα Γιλάν.

Μάλιστα  έχει προγραμματιστεί στους χώρους του μία ειδική εκδήλωση για κάμπινγκ για 100 οικογένειες ταυτόχρονα με μία συναυλία.

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...