Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αδελφια μηνυσαν τη μητερα τους γιατι δεν τους αγορασε παιχνιδια.



Μερικά παιδιά φωνάζουν στους γονείς τους όταν αρνούνται να τους αγοράσουν τα παιχνίδια που θέλουν ή αν τους δώσουν λάθος κάρτα για τα γενέθλια τους - αλλά συνήθως η υπόθεση δεν καταλήγει σε ακραίες καταστάσεις όπως αυτή εδώ. Η Kimberly Garrity, η οποία μεγάλωσε τον Steven, σήμερα 23 ετών, και την Kathryn, σήμερα 20 ετών, σε ένα σπίτι αξίας
1,5 εκατομμυρίου δολαρίων στο Ιλλινόις, μηνύθηκε από τα παιδιά της γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους.

Τα αδέλφια, τα οποία εκπροσωπήθηκαν από τρεις δικηγόρους συμπεριλαμβανομένου του πατέρα τους, Steven A. Miner, απέτυχαν τελικά αφού άσκησαν αγωγή 50.000 δολαρίων κατά της μητέρας τους γιατί υπήρξε «κακή μητέρα».

Συμπεριλαμβανομένων των παραπάνω παραπόνων τα αδέρφια ισχυρίστηκαν επίσης ότι η μητέρα τους αρνήθηκε να πάει την Kathryn σε μια έκθεση αυτοκινήτων καθώς και ότι απείλησε τον Steven πως θα τηλεφωνήσει την αστυνομία αν δεν φορέσει την ζώνης ασφαλείας του. Εκτός από αυτό τα παιδιά ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα τους παζάρευε τις τιμές πριν αγοράσει φορέματα και πως έχει πάρει τηλέφωνο τα μεσάνυχτα για να πει στην Kathryn να επιστρέψει σπίτι ενώ ήταν σε πάρτυ, ανέφερε η εφημερίδα Chicago Tribune.

Μετά από δύο χρόνια μάχης πάντως το εφετείο απέρριψε την περίπτωση επειδή θεώρησε ότι οφειλόταν σε «συναισθηματικές διαταραχές», αποφασίζοντας ότι η συμπεριφορά της Garrity δεν ήταν «ακραία ή προσβλητική».

Ο Miner και η Garrity ήταν παντρεμένοι για περίπου δέκα χρόνια πριν εκείνη ζητήσει διαζύγιο, πριν από 16 χρόνια, όπως αναφέρει η Chicago Tribune.



Η κάρτα γενεθλίων για την οποία γίνεται ο λόγος χαρακτηρίστηκε ως «ακατάλληλη» από τον Steven, καθώς όπως λέει δεν συμπεριλάμβανε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Είχε μια εικόνα από δυσδιάκριτες ντομάτες σε ένα τραπέζι, εκτός από το κέντρο στο οποίο υπήρχαν κάποια περίεργα μάτια. Η κάρτα έλεγε: «Γιε μου σου πήρα αυτή την κάρτα γενεθλίων επειδή είναι ακριβώς όπως εσάς ... διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες!»

«Θα ήταν αστείο ότι αυτά τα προνομιούχα παιδιά μήνυσαν τη μητέρα τους για συναισθηματικό φόρτο, αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγικά σοβαρή» έγραψε σε δικαστικά έγγραφα η δικηγόρος της Garrity, Shelley Smith. Η δικηγόρος της Garrity κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για προσπάθεια να πάρει την «εκδίκηση» του μέσω των παιδιών, κατηγορώντας την ως «ανεπαρκή μητέρα».
Η κ. Smith έγραψε επίσης ότι η Garrity αγαπά ακόμα τα παιδιά της, αλλά ότι αυτά ήθελαν μόνο «τα οφέλη που παρέχει η οικογένεια, αλλά καμία από τις υποχρεώσεις ή τους περιορισμούς».

«Τα παιδιά δεν βλέπουν την μήνυση αυτή ως επίθεση κατά της μητέρας τους, αλλά μάλλον ως ευκαιρία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και να λογοδοτήσει», έγραψε ο πατέρας των παιδιών. «Ο καθένας κάνει λάθη, αλλά ... πρέπει να λογοδοτούμε για τις λάθος ενέργειες μας. Οι γονείς δεν εξαιρούνται», πρόσθεσε, όπως αναφέρει η Chicago Tribune.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...