Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Το βυθισμένο ξενοδοχείο


Στόχος των κατασκευαστών τα τελευταία χρόνια είναι έκτος από πολυτέλεια και άνεση, να προσφέρουν στους πελάτες τους και το στοιχείο του εντυπωσιασμού.

Ένα τέτοιο ξενοδοχείο θα είναι χωρίς αμφιβολία και το Shimao Intercontinental που κατασκευάζεται στο βουνό Tianmashan στην Σαγκάη μέσα σε έναν τεράστιο λάκκο!





Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές και δείχνουν ένα ξενοδοχείο, το οποίο έχει στην κυριολεξία βυθιστεί μέσα στη γη, με μόνο υπέργειο σημείο του τον έναν από τους 19 ορόφους του! Το κτίσμα θα καλυφθεί ολόκληρο με γκαζόν, ενώ θα χρησιμοποιεί γεωθερμική ενέργεια για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και θέρμανσης. Δίπλα στο ξενοδοχείο θα κατασκευαστούν μια βυθισμένη τεχνητή λίμνη, ένας τεχνητός καταρράκτης, αθλητικές εγκαταστάσεις και ένα ενυδρείο 10 μέτρων.


Οι επισκέπτες του πρωτοποριακού ξενοδοχείου θα μπορούν να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση, αλλά και bungee jumping από την κορυφή του λάκκου! Η εταιρεία Shanghai Shimao Property Group έχει μέχρι τώρα επενδύσει 555 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του.


Η διαμονή, όταν η κατασκευή του ολοκληρωθεί το 2015, αναμένεται να ξεκινάει από 320 δολάρια τη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...