Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Χαρτί περιτυλίγματος που δεν χρειάζεται να ...ξετυλίγεις και να δαγκώνεις!!!


Βρώσιμο χαρτί περιτυλίγματος για να μη χρειάζεται να ...ξετυλίγεις και να δαγκώνεις!!!
Ένα μέρος από το χαρτί περιτυλίγματος στο σουβλάκι ή στο μπέργκερ δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγει στο στομάχι, ειδικά στις πρώτες δαγκωματιές! Συχνό φαινόμενο αλλά και αηδιαστικό όταν συμβαίνει. Έτσι η βραζιλιάνικη αλυσίδα ταχυφαγείων με την ονομασία «Bob» αποφάσισε να μην ανησυχούν πλέον οι πελάτες της γι' αυτό. Με ποιο τρόπο;
perierga.gr - Περιτύλιγμα που... τρώγεται!
Δημιούργησε ένα εδώδιμο χαρτί περιτυλίγματος για μπέργκερ και σάντουιτς το οποίο καταναλώνεται μαζί με το υπόλοιπο φαγητό! Οι συσκευασίες των τροφίμων είναι ένα πραγματικό περιβαλλοντικό ζήτημα και οι επιστήμονες έχουν εργαστεί εδώ και χρόνια στη δημιουργία εδώδιμων χαρτιών προκειμένου να μειωθούν τα απορρίμματα και τα απόβλητα.
perierga.gr - Περιτύλιγμα που... τρώγεται!
Η εν λόγω βραζιλιάνικη αλυσίδα ξεκίνησε ήδη τη χρήση τους και οι αντιδράσεις των πελατών είναι αρκετά ενθαρρυντικές. «Τα νέα εδώδιμα χαρτιά περιτυλίγματος μοιάζουν με τα παραδοσιακά στην εμφάνιση, ενώ η γεύση τους προσεγγίζει κατά πολύ την τροφή που περιέχουν στο εσωτερικό τους. Όσο για το κέτσαπ και τη μουστάρδα; Αυτά τα βάζεις πάνω στο χαρτί!», αναφέρει ο υπεύθυνος της αλυσίδας.

www.perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...