Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τρεις απίστευτες ιστορίες θανάτου-σεξ

Εκαναν σεξ στις γραμμές και τους πάτησε το τρένο - Τρείς απίστευτες ιστορίες θανTo σεξ είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Ωστόσο για ορισμένους στάθηκε η αφορμή για να... τελειώσει η ζωή τους. Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν ενώ έκαναν έρωτα. Ορισμένους τους πρόδωσε η καρδιά τους, άλλοι, όμως, πλήρωσαν κάποιες... παράξενες συνήθειές τους. Ακολουθούν τρεις από τις πιο περίεργες ιστορίες.

Το ζευγάρι που ερεθιζόταν με το ηλεκτρικό ρεύμα
Ο 40χρονος Τόνι Τέιλορ και η 35χρονη σύζυγός του Κρίστεν, είχαν δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ και ένα βράδυ βύθισαν τη γειτονιά τους στο Οχάιο των ΗΠΑ στο σκοτάδι για μισή ώρα.
Πώς τα κατάφεραν; Το ζευγάρι είχε ακουμπήσει στα γεννητικά του όργανα τις «γυμνές» άκρες καλωδίων που κατέληγαν σε πρίζες. Γιατί το έκαναν αυτό; Ηδονίζονταν περνώντας ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα από τα κορμιά τους. Πέθαναν ταυτόχρονα ενώ έκαναν έρωτα, όταν ο Τόνι κατά τη διάρκεια του σεξ έβαλε το καλώδιο στην πρίζα.

Εκαναν έρωτα στις γραμμές του τρένου και τους... πάτησε
Ο 22χρονος Μντουζούσι Σαντέλε και η συνομίλική του Σιμπογκίλε Βαν Ράντεμπε, από τη Νότιο Αφρική αγαπούσαν τον κίνδυνο. Αρχικά έκαναν έρωτα μέσα στο σπίτι του αυταρχικού πατέρα της Σιμπογκίλε με κίνδυνο να τους ακούσει από το διπλανό δωμάτιο. Στη συνέχεια στη μέση της κατάμεστης από κόσμο πλατείας, με κίνδυνο να τους δουν. Εξι μήνες πριν από το θάνατό τους είχαν ανακαλύψει ένα άλλο μέρος για να κάνουν έρωτα, τόσο ριψοκίνδυνο ώστε η αδρεναλίνη τους να χτυπά «κόκκινο»: Εκαναν έρωτα γυμνοί πάνω στις γραμμές και την ύστατη στιγμή, σφιχταγκαλιασμένοι σαν ένα ανθρώπινο «βαρελάκι» μετακινούνταν από τις ράγες, και το τραίνο περνούσε από δίπλα τους.
Τελικά το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Οι εραστές αποφάσισαν να κάνουν έρωτα επάνω στις γραμμές λίγο έξω από τον κεντρικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ. Ο μηχανοδηγός είπε στην αστυνομία ότι τους αντιλήφθηκε από μακριά. «Πατούσα την κόρνα μανιασμένα και έκαψα τα φρένα για να σταματήσω, αλλά εκείνοι δεν κουνιόντουσαν από τις ράγες. Δεν κατάφερα να σταματήσω. Πέρασα από πάνω τους...».

Εκαναν σεξ στο χείλος του... ουρανοξύστη και έπεσαν από τα 75 μέτρα στο κενό
Ο Μπρεντ Τάιλερ και την Μπρέντα Τάμπλεστον δεν απολάμβαναν το σεξ παρά μόνο με την αδρεναλίνη στα ύψη. Ετσι, όταν θέλησαν κάποια στιγμή να αγγίξουν τα όριά τους ανέβηκαν σε ένα ουρανοξύστη στο Βανκούβερ όπου έμεναν και αποφάσισαν να κάνουν σεξ γυμνοί, στο χείλος της ταράτσας που δεν είχε κάγκελα και χρησιμοποιούνταν σαν ελικοδρόμιο. Λίγο η ένταση, λίγο η παράνοια, κοιτάχτηκαν στα μάτια και η Μπρέντα έγνεψε καταφατικά. Μια κίνηση και το ζευγάρι έφτασε σε οργασμό την ώρα που τα σώματα τους αιωρούνταν στο κενό και έπεφταν από ύψος 75 μέτρων. Ο Τζορτζ Χόρτον, οδηγός ταξί που περνούσε τυχαία από τον δρόμο, τους είδε να διαλύονται κατά την πρόσκρουση, 10 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητό του.
Στην αστυνομία κατέθεσε ότι του έκανε εντύπωση το χαμόγελο της κοπέλας: «Ήταν πώς να σας το πω. Ηταν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αλλά παίρνω όρκο ότι την είδα να χαμογελάει. Ξέρετε εκείνο το σαρδόνιο χαμόγελο των γυναικών όταν τελειώνουν, λίγο πριν ανάψουν τσιγάρο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...