Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Το δέντρο με τα παπούτσια στο Middlegate



Κοντά στην μικρή πόλη Middlegate στη Νεβάδα των ΗΠΑ, στον US Highway 50, τον επονομαζόμενο και "Loneliest Road in America" (πιο μοναχικό δρόμο της Αμερικής) με φόντο την άγονη, άνυδρη έρημο και τα βουνά, υπήρχε ένας μοναχικός ιβίσκος γεμάτος ... παπούτσια!


Μια ζεστή νύχτα, ένα νιόπαντρο ζευγάρι έκανε κάμπινγκ κάτω από το δέντρο και άρχισε να μαλώνει. Η σύζυγος, μια ευέξαπτη γυναίκα, απείλησε ότι θα έφευγε. "Αν το κάνεις, θα φύγεις ξυπόλητη", είπε ο σύζυγος. Τότε πέταξε τα παπούτσια της στο δέντρο, πήρε το αυτοκίνητο αυτοκίνητο και πήγε σε ένα κοντινό μπαρ, όπου ο μπάρμαν -ποτέ υπήρξε- τον έπεισε να επιστρέψει στη σύζυγό του. Πήγε πίσω εκεί που είχε αφήσει τη σύζυγο του -εννοείτε πως εκείνη ήταν ακόμη εκεί- συμφιλιώθηκαν και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Αρκετά χρόνια αργότερα, επέστρεψαν με το πρώτο τους παιδί για να ρίξουν και τα δικά του παπούτσια στο δέντρο.


Το καλοκαίρι, τα παπούτσια έμοιαζαν από μακριά σαν κάποιο περίεργο φρούτο που κρεμόντουσαν από τα φυλλώδη κλαδιά του δέντρου. Το χειμώνα, δημιουργούσαν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέαμα, με φόντο την παγωμένη έρημο.




Στις 30 Δεκεμβρίου του 2010 κάποιοι βάνδαλο έκοψαν το δέντρο. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2011, οι αρχές της Νεβάδα ακόμη έψαχναν τους δράστες.


 http://3otiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...