Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Χυλόπιτα. Τα ποσοστά επιτυχίας ή αποτυχίας εξαρτώνται από τη περίσταση!

OK-XILOPITA3

Όλοι την έχουμε δοκιμάσει και τη φοβόμαστε! Έτσι, κάθε φορά που θέλουμε να μιλήσουμε σε μια κοπέλα, ο φόβος της χυλόπιτας μας κάνει να το σκεφτόμαστε διπλά. Ειδικά αν είναι κάποια εντελώς άγνωστη! Αυτές όμως οι γνωριμίες είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες. Για αυτό, μην χάνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Τολμήστε! Υπάρχουν όμως κάποια συνηθισμένα λάθη, που καλό θα ήταν να αποφύγετε όταν προσπαθείτε να πλησιάσετε μια γυναίκα.
Μην παραβιάζετε το ζωτικό της χώρο.
Εσείς μπορεί να ξέρετε ότι είστε καλό παιδί, η γυναίκα απέναντι σας όμως όχι. Όταν πλησιάζετε λοιπόν μία γυναίκα που δεν σας ξέρει, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι τις περισσότερες φορές την αιφνιδιάζετε, με αποτέλεσμα να υψώσει τις άμυνές της. Αυτή είναι μία φυσιολογική αντίδραση και απλά θα πρέπει να της δείξετε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Το διακριτικό χιούμορ στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καταλυτικό.
Μην συμπεριφέρεστε σαν “Λιγούρης”.
Κοιτάτε την στα μάτια, όχι στο στήθος ή πιο κάτω. Πρέπει να την πείσετε ότι κάπου μέσα σας, κρύβεται ένας ιππότης με ένα λευκό άλογο και όχι ένας κοπρίτης που γυρίζει και μυρίζει.
Μην αρχίζετε τις εμετικές ατάκες για καμάκι, που διαβάσατε στο ίντερνετ.
- Σε ξέρω από κάπου;
- Μου φαίνεσαι γνωστή, εσύ δεν είσαι το κορίτσι στα όνειρά μου;
- Ξέρεις τι θα πήγαινε όμορφα επάνω σου; Εγώ!
- Έχει πολύ ζέστη εδώ μέσα ή απλά εσύ ζεσταίνεις την ατμόσφαιρα;
Σοβαρά τώρα. Πρέπει να της δείξετε ότι εσείς διαφέρετε, ότι έχετε άλλο επίπεδο. Προσπαθήστε να της πείτε κάτι που ταιριάζει σε αυτή προσωπικά, αλλά κυρίως να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε ειλικρινείς. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.
Μην ξεχάσετε να ζητήσετε το τηλέφωνό της.
Μέσα στο άγχος και την αγωνία σας, υπάρχει κίνδυνος να ξεχάσετε το πιο σημαντικό πράγμα. Το τηλέφωνό της. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Μπορεί να συχνάζετε στα ίδια μέρη και να υπάρχει περίπτωση να ξανασυναντηθείτε, αλλά μπορεί να περάσει καιρός και μαζί η ευκαιρία σας.
Μην συμπεριφέρεστε σαν “πέφτουλας”.
Δεν είναι καλό να σας δει να την “πέφτετε” σε άλλη μετά από αυτή. Θα χάσει πάσα ιδέα και φυσικά δεν πρόκειται να απαντήσει στα τηλέφωνά σας.
Μην φοβάστε. Δεν κάνετε πρόταση γάμου!
Πολλοί αγχώνονται και ιδρώνουν λες και πρόκειται να κάνουν πρόταση γάμου. Με αυτόν τον τρόπο όμως δείχνουν απελπισμένοι και ηττοπαθείς. Τα πράγματα πρέπει να είναι χαλαρά. Το μόνο που χρειάζεται να πείτε είναι ένα γεια και να κάνετε μία νέα φίλη.
Τα ποσοστά της επιτυχίας
Μπορεί να είστε ευπαρουσίαστοι, να έχετε γκελ στις γυναίκες αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι κάθε σας προσπάθεια θα στέφεται με επιτυχία. Οι χυλόπιτες είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Απλά ανάλογα με τον χώρο και την περίσταση, τα ποσοστά επιτυχίας ποικίλουν.
Γνωριμία μέσω κοινού γνωστού: 70%
Είναι η ιδανική περίπτωση γιατί υπάρχει σημείο επαφής. Μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για τη γυναίκα που σας ενδιαφέρει (αν είναι μόνη της, τι τύπος είναι, τι της αρέσει κτλ.) και να ζητήσετε από τον κοινό σας φίλο/η να σας συστήσει. Τα ποσοστά επιτυχίας σε αυτή την περίπτωση είναι 70%. 7 στις 10 γυναίκες δηλαδή, θα βγουν ραντεβού μαζί σας.
Επαναλαμβανόμενες συναντήσεις: 30%
Αν συχνάζετε και οι δυο σε κοινά μπαρ, καφέ ή άλλα μέρη όπως είναι το γυμναστήριο ή ακόμα κι αν παίρνετε μαζί το μετρό, τότε σίγουρα θα βρείτε κάποια ευκαιρία να γνωριστείτε. Δείξτε αυτοπεποίθηση και πηγαίνετε να της μιλήστε. Οι πιθανότητες επιτυχίας σε αυτή την περίπτωση είναι 30% για να βγείτε ένα ραντεβού.
Εντελώς άγνωστη: 10%
Αν δείτε μία γυναίκα που σας ενδιαφέρει για πρώτη φορά στο δρόμο ή σε ένα εμπορικό κέντρο, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι γυναίκες πολύ δύσκολα ενδίδουν σε εντελώς άγνωστους αλλά παρόλα αυτά δεν έχετε κάτι να χάσετε. Το πολύ-πολύ να φάτε άλλη μία χυλόπιτα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων μόνο μία στις 10 γυναίκες, θα δεχθεί να βγει ραντεβού μαζί σας.
Όποια κι αν είναι η περίσταση, μην διστάσετε να προσπαθήσετε, ακόμα κι αν κινδυνεύετε να φάτε χυλόπιτα. Μπορεί να χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη γυναίκα της ζωής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...