Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Σεξ; Όχι ευχαριστώ, θα πάρω καφέ

Σεξ; Όχι ευχαριστώ, θα πάρω καφέ
Τι είναι αυτό που ξεσηκώνει, εξιτάρει, εμπνέει και φτιάχνει τη διάθεση το πρωί; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, ας δούμε τι απάντησαν όσοι συμμετείχαν στη σχετική έρευνα του Le Méridien hotel group. Το 53% λοιπόν, δήλωσε πως προτιμά μια κούπα καφέ απ’ το να κάνει σεξ το πρωί. Και όχι μόνο αυτό.
Σύμφωνα με τα ερωτηματολόγια, το 78% των ανθρώπων παγκοσμίως είναι τόσο πολύ εθισμένο στην καφεΐνη, που θα προτιμούσε να απέχει ένα ολόκληρο χρόνο από το αλκοόλ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το σεξ, παρά να στερηθεί επί ένα χρόνο το αγαπημένο του ρόφημα. Η έρευνα της γαλλικής αλυσίδας ξενοδοχείων περιέλαβε πελάτες από έξι διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Κίνας. Και αποκάλυψε κάτι λίγο πολύ γνωστό: το πόσο εξαρτημένη είναι η πλειονότητα των ανθρώπων από τον καθημερινό τους καφέ.
Για του λόγου το αληθές, το 16% παραδέχτηκε πως χωρίς καφέ αισθάνονται λιγότερο δημιουργικοί, το 22% πως δε μπορούν καν να σηκωθούν απ’ το κρεβάτι και ένα ακόμα 16% πως δε μπορεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους ανθρώπους σε καθημερινές συναναστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...