Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πλήρωσε με… σεξ τους δολοφόνους του ανάπηρου άνδρα της!

ΠολωνίαΦαίνεται πως δεν της περίσσευαν χρήματα, γι’ αυτό κι αποφάσισε να πληρώσει με… σεξ τους ανθρώπους που έβαλε για να δολοφονήσουν τον άνδρα της. Ο λόγος γίνεται για Πολωνή η οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 25 ετών για τη δολοφονία του ανάπηρου συζύγου της.
Η 30χρονη Ιωάννα Γκραμπόσκι γνώρισε τον άνδρα της , ο οποίος ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, σε μία καθολική οργάνωση που τη βοηθούσε οικονομικά στην ανατροφή των πέντε ανήλικων παιδιών της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις μερικούς μήνες αργότερα.
Η κα Γκραμπόσκι, όμως, απαιτούσε από τον σύζυγό της να επιτρέπει την είσοδο του εραστή της στο σπίτι τους όταν εκείνη του το ζήτησε. Η ίδια αποφάσισε να πάρει «δραστικά» μέτρα, σχεδιάζοντας τη δολοφονία του συζύγου της μαζί με τον εραστή της και ένα φίλο του. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε γειτονικό πάρκο για την καθημερινή βόλτα του όταν οι δύο δράστες τον πλησίασαν και τον έπνιξαν με μία ζώνη. Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του κι έκαναν σεξ με τη «φρέσκια» χήρα.
Λογάριασαν, όμως, χωρίς τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι οδήγησαν στη σύλληψή τους. Η γυναίκα καταδικάστηκε σε 25 έτη φυλάκισης, ενώ τα παιδιά της βρίσκονται ήδη σε ανάδοχες οικογένειες.
 Πολωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...