Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Έρχεται το πρώτο εστιατόριο για... γυμνιστές στο Λονδίνο

Έρχεται το πρώτο εστιατόριο για... γυμνιστές στο Λονδίνο 

Η λίστα αναμονής περιλαμβάνει ήδη πάνω από 5.000 άτομα

Αν συγκαταλέγεστε σε αυτούς που πάντα αισθάνονταν «καταπιεσμένοι» επειδή έπρεπε να φορούν ρούχα όταν γευμάτιζαν σε ένα εστιατόριο, σας έχουμε καλά νέα.

Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές πρόκειται σύντομα να ανοίξει στο Λονδίνο (δυστυχώς, αυτή η νέα μόδα δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα), οπότε το καλοκαίρι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα ταξιδάκι στη Βρετανική πρωτεύουσα και να απολαύσετε το φαγητό σας... όπως σας γέννησε η μάνα σας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, το καινούργιο εστιατόριο θα ονομάζεται «Bunyadi» και θα παραμείνει ανοιχτό μόλις για τρεις μήνες, κάτι που δικαιολογεί ίσως την τεράστια λίστα αναμονής που έχει ήδη δημιουργηθεί από Βρετανούς (και μη) οι οποίοι σπεύδουν να κάνουν κράτηση.

«Θα εισέλθετε σε έναν μυστικιστικό κόσμο, απαλλαγμένο από τηλέφωνα, ηλεκτρικά φώτα και ακόμα και ρούχα (προαιρετικά) και θα επιστρέψετε στις απαρχές της ανθρωπότητας, τότε που όλα ήταν φρέσκα και ελεύθερα από τα στολίδια της σύγχρονης ζωής»
, υπόσχεται η σελίδα του εστιατορίου, το οποίο θα ανοίξει στις αρχές του καλοκαιριού και θα κλείσει στο τέλος της σεζόν.

Το «Bunyadi» (ινδικός όρος που σημαίνει «βασικό» ή «φυσικό») θα είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα, για γυμνιστές και μη γυμνιστές, και θα παρέχει φυσικά και αποδυτήρια, όπου οι πρώτοι θα μπορούν να απαλλάσσονται από τα ρούχα που... καταπιέζουν την όρεξή τους.

Θα υπάρχει επίσης και φαγητό, παρά το γεγονός ότι για τους επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από το «Bunyadi» αυτό είναι μάλλον... δευτερεύον, αν λάβει κανείς υπόψη ότι στον ιστότοπο δεν αναφέρεται καν το είδος της κουζίνας που θα σερβίρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...