Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Οκτώ ενδείξεις πως ο άντρας σας είναι gay


Τώρα όμως που ζείτε μαζί του και τον βλέπετε συνέχεια, υπάρχουν κάποια πράγματα που κάπως δεν σας κολλάνε και πολύ καλά... «Μήπως είναι gay;» αναρωτιέστε. Εμείς είμαστε εδώ για να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτό το μαρτύριο, προσφέροντάς σας οκτώ ενδείξεις ότι ο σύζυγός σας είναι gay.

1. Έχει ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο αλλά απολύτως κανένα ενδιαφέρον για τα σπορ γενικά. Οι gay άνδρες χρησιμοποιούν πολύ συχνά το γυμναστήριο ως έναν τόπο όπου μπορούν να κοινωνικοποιηθούν. Αν ο σύζυγός σας γυρίσει από το γυμναστήριο υπερβολικά κουρασμένος για να σας μιλήσει ή για να κάνετε σεξ, μάλλον αυτό σημαίνει ότι κουράστηκε πολύ στ' αποδυτήρια.

2. Λατρεύει την Pop Culture, καθώς και τις σειρές «Glee» και «Τα Χρυσά Κορίτσια». Είναι τελείως διαφορετικό να εκτιμά ένας άνδρας κάποια πράγματα και τελείως διαφορετικό ο σύζυγός σας να λατρεύει ορισμένα τελείως γυναικεία πράγματα, όπως αυτές τις σειρές.

3. Κάνει συχνά επαγγελματικά ταξίδια στην Ασία. Ειδικά αν μιλάμε για την Ταϋλάνδη, τότε πρόκειται για κραυγαλέα περίπτωση και απορούμε πως δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό! Οποιαδήποτε άλλη πόλη ή χώρα είναι απλά αρκετά μακριά από εσάς, ώστε να μπορέσει να επιδοθεί σε κάθε είδους δραστηριότητες χωρίς να μάθετε απολύτως τίποτα.

4. Τρελαίνεται να επιδεικνύει το γυμνό του στήθος δημοσίως. Κυκλοφορεί χωρίς το πουκάμισό του στην αυλή σας ή γενικά όπου έχει άλλους άνδρες τριγύρω; Φοράει κολάν στην παραλία; Σας φαίνεται να επιδεικνύει το σφιχτό του κορμί και να προετοιμάζεται για κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με αυτό; Μάλλον δεν είναι απλά ψώνιο, αλλά τα θέλει, καθώς αυτό είναι μια καθαρά γυναικεία, φιλάρεσκη συμπεριφορά.

5. Φοράει ρούχα που είναι υπερβολικά στενά ή υπερβολικά trendy. Οι gay άνδρες δεν χρειάζονται λόγια για να επικοινωνήσουν την διαθεσιμότητά τους για σεξ. Δημοσιοποιούν τα νέα μέσω του σφιχτού τους κορμιού και των ρούχων από διάσημους σχεδιαστές τα οποία επιλέγουν να φορέσουν.

6. Είναι αγενής, σαρκαστικός και ειρωνικός όταν είναι με τους φίλους του. Ο άνδρας αυτός, όταν είναι σε ασφαλές περιβάλλον, επιδεικνύει γυναικεία χαρακτηριστικά και συμπεριφέρεται σαν κατίνα.

7. Όταν παρακολουθείτε πορνό, ενδιαφέρεται περισσότερο για τους άνδρες, παρά για τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι τον βλέπετε να «ενθουσιάζεται» περισσότερο στην όψη ενός αρσενικού κορμιού, παρά ενός γυναικείου.

8. Ανησυχεί υπερβολικά για την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς και για το σπίτι. Οι άνδρες γενικά ιδρώνουν, μυρίζουν και είναι κάπως απεριποίητοι. Οι gay άνδρες όμως βρίσκουν τον τρόπο να απομακρύνουν αυτές τις ενοχλητικές μυρωδιές από πάνω τους, ενώ δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον και για το σπίτι τους. Επιθυμούν να είναι μονίμως πεντακάθαρο και μυρωδάτο, το φροντίζουν και το περιποιούνται.

Μήπως ο άνδρας σας βγάζει τα φρύδια του, ξυρίζει ή κουρεύει κάποιες από τις τρίχες του σώματός του, βάζει ενυδατική κρέμα και κάνει μάσκα ομορφιάς; Καιρός να κάνετε μια κουβεντούλα...;

queen.gr

38 σχόλια:

  1. Το άρθρο είναι κατάπτυστο & τιποτένιο... ΟΥΣΤ! ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά η μαλακία σε αυτή τη χώρα είναι όσο το δημόσιο χρέος της. Η συντάκτης του άρθρου πρέπει να είναι στερεοτυπικά ομοβοβική χειρότερα κι από φαλλοκρατικό γουρούνι !!! ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΚΑΛΕ ΜΕ ΠΙΑΣΑΤΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πιο μεγάλη μαλακία που έχω διαβάσει... ούτε οι GAY δεν έχουν ΟΛΑ αυτά τα χαρακτηριστικά ταυτόχρονα... Έλεος... ό,τι να 'ναι είστε... Ότι δηλαδή αν ένας άνδρας, δεν γουστάρει να είναι βρώμικος είναι οπωσδήποτε gay. Ή αν είναι ψώνιο και κλαρινογαμπρός και γουστάρει να εμφανίζεται ημίγυμνος, το κάνει οπωσδήποτε για άντρες όχι για γκόμενες... Αφήστε ρε τις μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που λέει ο αρθρογράφος είναι ενδείξεις, όχι αποδείξεις. Γι' αυτό λέει στο τέλος: "Καιρός να κάνετε μια κουβεντούλα...;"

      Διαγραφή
  5. στο συνταγμα κρεμαλα για ολους τους ευρυπρωκτους κυναιδους..γεμισατε τον κοσμο ασθενειες κ θελετε κ ισοτητα ανωμαλοι γυναικωτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άστα διάλα μαρή :)

      Διαγραφή
    2. Κιναιδος * μάθε να μιλάς

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχα..... γυναικωτοί.. χαχαχαχαχαχαχα

      πρώτον ο κόσμος δε γέμισε αρρώστιες απο εμάς αλλά ακόμα και έτσι να είναι σίγουρα δε φταίμε εμείς για τη χαζομάρα σου..

      Διαγραφή
  6. ποσο φοβισμενο ειναι αυτο το πλασμα που γραφει...μπραβο σου, εχεις εσωτερικευσει απολυτα ολα τα κοινωνικα στερεοτυπα που σου εμαθαν, τα "αντρικα" και "γυναικεια" χαρακτηριστικα. ο σεξισμος στο μεγαλειο του σε ενα αχρηστο αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θεωρεις τον εαυτο σου δημοσιογραφο ή εστω κατι παρεμφερες, και ειλικρινα πιστευεις αυτα που λες ή τα βρισκεις "χιουμορακι"
    τραβα αυτοκτονα να γλυτωσει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοβαρά τώρα... όντως δηλαδή, αυτά που γράφεις τα πστεύεις...? Εντάξει, φιλαράκι, είσαι γελοίο ατομάκι απλά.. τί να 'πώ... αν δεν το γράφεις για να τρολάρεις κόσμο, ξεκίνα τα ναρκωτικά, αλήθεια.... Έλεος δηλαδή... τί αντιλήψεις είναι αυτές? Τα όσα γράφεις δεν ισχύουν στο ελάχιστο και προάγουν το αναληθές στερεότυπο της καρικατούρας της αδερφής, ήτοι, σάχλες. Σχετικά με το σχόλιο της 23ης Αυγ. ... δε σχολιάζω.... Αδερφές μου, μη μασάτε, ματιασμένο είναι το κατέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή, κατεβάστε αυτο το άθλιο, ρατσιστές ομοφοβικοι και επικίνδυνοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    Αφήστε ρε τον κόσμο ήσυχο, σκατόψυχοι ετεροσεξιστές, μάθατε και να κρίνετε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω ακόμα να το κατέβασεις. Δεν πειράζει στο εκεί... Να κάνουμε καταγγελία, γιατί κάτι τέτοιο κείμενα είναι καταγγέλλονται τώρα πια, και θα ερθουν να σε μαζέψουν. Κυκλοφορείς λυτη στη χώρα ... ΖΩΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις… από το στερεότυπο ότι οι γκέι δε βλέπουν ποδόσφαιρο; Από τα στενά ρούχα που δηλώνουν τη διαθεσιμότητα; Ή από τα χρυσά κορίτσια που δύο γκέι κολλητούς που έχω ρώτησα και δεν ήξεραν καν τι είναι…

    Πέρα από την πλάκα πόσο πίσω μπορεί να έχει μείνει ένας άνθρωπος έτσι ώστε να γράφει, εκτός από τέτοιου είδους άρθρα, και τόσα μαζεμένα παλιακά στερεότυπα… (μα ταξίδι στην Ασία για να πάει με άντρες και να μην τον καταλάβει η γυναίκα του; Ότι στην Ευρώπη, ποια Ευρώπη στην Ελλάδα είναι τόσο δυσεύρετοι οι ομοφυλόφιλοι που θα μαθευτεί αμέσως)

    Αν είσαι άντρας έρευνες έδειξαν πως άντρες με τέτοιες αντιλήψεις έχουν καταπιεσμένη ομοφυλοφιλική επιθυμία… Αν είσαι γυναίκα το μόνο που μπορώ να πω είναι λυπάμαι που έχεις πάει μόνο με άσχημους απεριποίητους και δύσοσμους άντρες που σε γράφουν για να δουν μπάλα…. Αα και αν είσαι παντρεμένη με κάτι τέτοιο ψάξε το λίγο γιατί τσάμπα μπορεί να καθησυχάζεις τον εαυτό σου και ο αρρενωπός σύντροφος σου να είναι ο παντρεμένος που παρακαλάει τον κολλητό μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι θέμα ομοφοβίας βρε παιδιά, είναι θέμα απόλυτης και ατελείωτης βλακείας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα τι ζορι τραβατε ολοι δε ξερω.Εχω τη πηγη που το ανεβασε.Τα σχολια βλεπετε ειναι ανοικτα,μπορειτε να βγαλετε τ απωθημενα σας.Δε θ απολογηθω σε κανεναν.Και στη τελικη ποιος σας ειπε οτι συμφωνω;Ανεβαζω οτι μου μου κανει κεφι,οτι μου φαινεται βλακεια,εξυπνο η ψεμμα.Δικαιωμα μου δεν ειναι;Σ οποιον αρεσει,αλλιως διαβαστε τα δικα σας τα "σοβαρα".Καλο ταξιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν διάβασα με προσοχή το κείμενο που έγραψες και θέλω να πώ ότι τα μισά δεν υσχύουν αλλά και gay να είναι κάποιος κανένα πρόβλημα μόνο να μην προκαλεί δεν θέλω! Αυτά και είμαι στρέιτ και πείτε ότι θέλετε αυτή είναι η γνώμη μου! Γιάννης-Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πειραχτηκαν οι πουστηδες που προκαλουν συνεχεια.... απο ποτε ρε μαλακες γινατε και φυσιολογικοι και εμεις ειμαστε ομοφοβικοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κακή μετάφραση από βλακώδες αμερικάνικο άρθρο. Ανάξιο λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτω τα χέρια σας από τους γκέι είναι άτομα φοβερά!!! και πολύ μα πολύ ευαίσθητα άτομα και χαίρεσαι να τους έχεις δίπλα σου αγκαλίτσα συνεχώς και να τους κανείς γούτσου γούτσου τώρα άμα είναι και ψαράκια ιχθεις ζώδιο τότε μιλάμε για ένα απόλυτο σταθερό και μονογαμικό δεσμό με την απόλυτη αφοσίωση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για έναν άλλο κοινώς ο επίγειος παράδεισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...