Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

«Φερετροθεραπεία» κατά του στρες στην Ουκρανία.!!!!!!!


Υπάρχει δυνατότητα και για καπάκιΈχετε υπαρξιακές αγωνίες; Νοιώθετε στρεσαρισμένοι; Ξεχάστε τους ψυχαναλυτές, η απάντηση στα προβλήματά σας μπορεί να είναι απλώς ένα φέρετρο! Όχι, δεν εννοούμε τίποτε κακό, απλώς αναφερόμαστε στην ιδέα ενός ουκρανού κατασκευαστή φέρετρων που δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να ξαπλώσουν σε ένα φέρετρο για να προετοιμαστούν για την μετά θάνατον ζωή και να... «χαλαρώσουν.»

Ο Στεπάν Πιργιανιούκ από το Τρασκαβέτς, ο οποίος κατασκευάζει φέρετρα για περισσότερο από μια δεκαετία, αποκαλεί «φερετροθεραπεία» τη νέα... κοινωφελή υπηρεσία του.

Ο Πιργιανιούκ δίνει στους ανθρώπους την «ευκαιρία» να μπουν μέσα σε ένα φέρετρο για περίπου 15 λεπτά – (το καπάκι είναι προαιρετικό).

Όπως εξηγεί ο Ουκρανός: «Όταν βρίσκεσαι σε ένα φέρετρο, αισθάνεσαι ακριβώς όπως στο κρεβάτι είναι τα ίδια σεντόνια, το ίδιο μαξιλάρι ... ένα ξύλινο φέρετρο έχει τη δική του αύρα στο εσωτερικό του».

Ο δαιμόνιος(;) επιχειρηματίας διαθέτει ένα χώρο για τους (ζωντανούς) πελάτες του με αρκετά κενά φέρετρα για να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν ακούγοντας κελαηδίσματα πουλιών και το κελάρυσμα ποταμών.

Η... πελάτης Άννα Πετρουκίνα
, 51 ετών, μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από τη «φερετροθεραπεία»: «Μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά μπορείτε να έρθετε και να χαλαρώσετε. Είναι εξαιρετικό! Μπορείτε να πάτε σπίτι σας με εντελώς διαφορετική διάθεση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...