Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η γυναίκα που έγινε διάσημη και πάμπλουτη γράφοντας βιβλία για το πώς να αδυνατίσεις!


Μάλλον δεν τήρησε τίποτε απ όσα έγραφε..

Η Ajay Rochester μπορεί να μην είναι πολύ διάσημη στην Ευρώπη, αλλά έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια το δικό της μερίδιο στην φήμη και μάλιστα υπήρξε έμπνευση για όλα τα κορίτσια που παιδεύονται χρόνια με δίαιτες και διατροφές.

Η Αυστραλέζα παρουσιάστρια και συγγραφέας, όλη της τη ζωή ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα βάρους μέχρι που σκέφτηκε να κάνει το πρόβλημα της πηγή έμπνευσης αλλά και πηγή εσόδων πολλών εκατομμυρίων.

Παρουσίασε για τέσσερα χρόνια το reality παιχνίδι "Biggest Loser" (Εύσωμοι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να χάσουν όσο περισσότερο βάρος μπορούν με σκοπό να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο) ίδρυσε την ιστοσελίδα "The Healthy Body Club" και έγραψε αρκετά best sellers βιβλία, τα οποία μιλούν για το πώς θα χάσεις εύκολα, γρήγορα και μόνιμα κιλά.

Η ίδια μάλιστα έχασε περισσότερα από 50 κιλά για να γίνει σχεδόν ηρωίδα απο το κοινό της
Όμως μόλις τελείωσε η εκπομπή, η εικόνα της άρχισε να αλλάζει δραματικά. Η ίδια είχε ομολογήσει ότι λιμοκτονούσε προκειμένου να μην χάσει τη δουλειά της.

Τώρα πια η Ajay βρέθηκε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό που θέλει τα ευτραφή κορίτσια να είναι περήφανα με τον εαυτό τους και να μην ντρέπονται με την εικόνα τους.

Μάλιστα η ίδια κυκλοφορεί με το μαγιό της στις πολυσύχναστες πλαζ του Los Angeles (απ΄ όπου και οι φωτογραφίες) φορώντας ένα μπλουζάκι που λέει ότι η ζήλεια είναι αυτό που κάνει κάποιους να μισούν.

Τα αν πρέπει ή όχι να κυκλοφορεί έτσι ή αν θέλει να είναι περήφανη το σώμα της, είναι δικαίωμα της και δεν μας πέφτει λόγος, όταν όμως έχεις βγάλει μια περιουσία γράφοντας βιβλία για δίαιτες κα διατροφές, ίσως έπρεπε να το σκεφτεί πριν βγει από το σπίτι της φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι.






Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...