Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

10 πράγματα που ένας άντρας δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει!

Μην σας παίρνει και από κάτω, με λίγη καλή προσπάθεια όλα γίνονται…
1) Να οδηγεί αργά ενώ είσαι μέσα στο αυτοκίνητο.
Προσποιούμενος ότι είναι οδηγός ράλι θα κάνει τα πάντα για να σε εντυπωσιάσει και δε θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει γιατί φοβάσαι όταν παίρνει τις στροφές με 100km/h.
2) Να πάει μαζί σου για ψώνια και να παραμείνει σε ένα κατάστημα ρούχων για περισσότερα από 10 λεπτά.
Τα πρώτα συμπτώματα θα είναι να έχει συνεχώς στραμμένο το βλέμμα του προς την έξοδο και μια έκφραση ανυπομονησίας ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Η αμέσως επόμενη αντίδραση του θα είναι να επιμένει πως ό,τι δοκιμάζεις σου πάει τέλεια ελπίζοντας ότι έτσι θα φύγετε κάποια στιγμή από εκεί.
3) Να πάει στο γιατρό εκτός κι αν πεθαίνει.
Είναι γεγονός ότι οι άντρες μισούν τους γιατρούς και ότι όσο δυνατοί και αν θέλουν να δείχνουν, κατά βάθος τους φοβούνται. Αυτός είναι και ο λόγος που τους αποφεύγουν συστηματικά και μόνο όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο αποφασίζουν να τους επισκεφθούν.
4) Να μην αφήνει μετά το ντους τις βρεγμένες πετσέτες του σε όλο το σπίτι.
Αν ζητούσαμε από έναν άντρα να μας πει το ιδανικό μέρος για να παρατήσει κανείς μια βρεγμένη πετσέτα θα έλεγε: «Στο πάτωμα», «Στο κρεβάτι», « Στο ψυγείο», « Πάνω στο σκύλο» και γενικά οπουδήποτε αλλού εκτός απ’το μπάνιο.
5) Να παρακολουθήσει αγώνα χωρίς να βρίσει.
Ακόμα κι αν παίζουν ομάδες χωρών που ούτε καν ξέρει που βρίσκονται στον χάρτη, θα πορωθεί τόσο πολύ σα να έπαιζε η ομάδα που υποστηρίζει και μοιραία θα ξεκινήσει το βρίσιμο.
6) Να μη φλερτάρει με την καλύτερη σου φίλη.
Αυτό βέβαια το κάνει ασυναίσθητα τις περισσότερες φορές για να κερδίσει τη συμπάθεια τους και για να έχει κι αυτός έναν υποστηρικτή σε περίπτωση τσακωμού.
7) Να έχει ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι.
Μπορεί στη δουλειά του να είναι σε θέση να διοικεί μια ολόκληρη εταιρεία, όμως ακόμα δεν έχει μάθει ότι οι βρώμικες κάλτσες μπαίνουν στο καλάθι για τα άπλυτα και ότι άπλυτα πιάτα δε ζουν κάτω απ’τον καναπέ.
8)Να βγει έξω για ένα ποτό.
Όταν θα πει ότι θα συναντηθεί με τους φίλους του γιατί κάτι προέκυψε, εννοεί ότι θα γυρίσει στις 6 το πρωί, τύφλα στο μεθύσι και ότι θα κοιμηθεί κάπου στο πάτωμα γιατί δε θα τα καταφέρει να φτάσει μέχρι το κρεβάτι.
9) Να είναι έτοιμος για sex την κατάλληλη στιγμή.
Είναι Κυριακή πρωί και εσύ έχεις κάνει το αφρόλουτρο σου, τις μάσκες σου και όλα τα σχετικά και είσαι έτοιμη για όλα. Μόνο που εκείνος θα έχει τρομερό πονοκέφαλο γιατί χθες ήπιε το Βόσπορο ή απλά θα έχει τρομερό πονοκέφαλο χθες ήπιε το Βόσπορο ή θα ‘χει κανονίσει αγώνα σε 5×5 σε 20 λεπτά.
10) Να μαγειρέψει περισσότερα από τρία διαφορετικά γεύματα.
Ο μέσος άντρας μπορεί να μαγειρέψει τρία πράγματα : μακαρόνια, αυγά και τηγανητές πατάτες. Άρα αν ποτέ σε καλέσει σε δείπνο και σου προσφέρει φιλέτο με σάλτσα από σπαράγγια, να ‘σαι σίγουρη ότι απλά τα παρήγγειλε με τα χεράκια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...