Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

8 διάσημοι που δεν γνωρίζατε πως είναι υιοθετημένοι

8 διάσημοι που δεν γνωρίζατε πως είναι υιοθετημένοι
Μεγάλες προσωπικότητες που είτε λόγω τραγικών συνθηκών ή επειδή απλά δεν τους ήθελαν οι δικοί τους, βρήκαν την θαλπωρή της οικογένειας σε μακρινούς συγγενείς ή ανάδοχους γονείς.
Marilyn Monroe
Η Marilyn Monroe είχε εγκαταλειφθεί από τη χήρα μητέρα της και πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας σε ανάδοχες οικογένειες.
Bill Clinton
Ο Bill Clinton σύμφωνα με το otherside γεννήθηκε από μια χήρα μητέρα και όταν ήταν παιδί στάλθηκε για να ζήσει με τους παππούδες του. Είναι μόλις ο δεύτερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που έχει υιοθετηθεί (ο Gerald Ford είναι ο άλλος).
John Lennon
Ο πατέρας του John Lennon λιποτάκτησε όταν υπηρετούσε σε πολεμικό πλοίο και η μητέρα του ήταν ανίκανη να τον φροντίσει, γι’ αυτό υιοθετήθηκε από τη θεία του.
Michael Bay
Ο σκηνοθέτης των Transformers είχε υιοθετηθεί ως παιδί και πέρασε αρκετά χρόνια της νεαρής του ηλικίας ψάχνοντας τη βιολογική του μητέρα. Αν και ο Bay είναι αβέβαιος σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας, χαριτολογώντας ισχυρίζεται ότι ο Steven Spielberg και ο Jerry Bruckheimer του έδωσαν το «δημιουργικό DNA»
Sarah McLachlan
Η χαρισματική Καναδέζα τραγουδίστρια Sarah McLachlan υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Αμερικάνων, αμέσως μετά τη γέννηση της.
Jamie Foxx
Ο Jamie Foxx στάλθηκε να ζήσει με τους γονείς της μητέρας του όταν ήταν πολύ μικρός. Και η ειρωνεία; Η μητέρα του Jamie ήταν επίσης υιοθετημένη.
Faith Hill
Η πέντε φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια υιοθετήθηκε σε βρεφική ηλικία στο Μισισίπι.
Steve Jobs
Ο βιολογικός πατέρας του Steve Jobs ήταν ο Abdulfattah Jandali, ένας Σύριος μουσουλμάνος. Η φίλη του Jandali εκείνη την εποχή ήταν η Joanne Schieble, αλλά οι γονείς της εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τη σχέση τους, με αποτέλεσμα την υιοθέτηση του Steve Jobs κατά τη γέννηση του από τον Paul και την Clara Jobs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...