Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Νέα εφαρμογή για κινητά μετρά τις σεξουαλικές επιδόσεις!

Αν αναρωτιέστε αν οι σεξουαλικές σας αποδόσεις είναι καλές ή χρειάζεται κάποια βελτίωση, τότε υπάρχει τρόπος να σας λυθεί η απορία!
Μια νέα εφαρμογή για iPhone που ονομάζεται Spreadsheets προσφέρει μια απίστευτα λεπτομερή εικόνα για το πόσο καλά ξέρετε να καλύπτετε τις ανάγκες του ή της παρτενέρ σας!
Η εφαρμογή χρονομετρά τη διάρκεια των ερωτικών σας επαφών, την ταχύτητα και των δύο συντρόφων και τη συχνότητα του σεξουαλικού ρυθμού του ζευγαριού, καθώς και το ποσό θόρυβο κάνετε μέσα στην κρεβατοκάμαρα
Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την καταγραφή της συχνότητας των σεξουαλικών επαφών, τις… κινήσεις ανά λεπτό που μπορεί να κάνει ένα άτομο, αλλά και τα ντεσιμπέλ που πιάνει η φωνή του την ώρα της κορύφωσης.
Η εφαρμογή, που κοστίζει 2,99 δολάρια – αλλά μόνο 1,99 για το υπόλοιπο του τρέχοντος μηνός –διαθέτει επίσης ένα σύστημα πόντων με το οποίο μπορείτε να κάνετε τεστ στον εαυτό σας και να δείτε πόσο αφοσιωμένοι είστε στη σεξουαλική ζωή σας.
Οι πρωινές ερωτικές επαφές σας δίνουν 10 πόντους, ενώ, για παράδειγμα, μία επαφή το απόγευμα της Κυριακής 20.
Το Spreadsheets λειτουργεί με δεδομένα παρακολούθησης από την κίνηση του χρήστη και τα επίπεδα ήχου μέσα από τον ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρητη και το μικρόφωνο του τηλεφώνου, για την παροχή στατιστικών και οπτικών αναλύσεων των επιδόσεων τους στο κρεβάτι.
Η εφαρμογή δεν καταγράφει ή αναπαραγάγει ήχο ή εικόνα, ωστόσο.
Σύμφωνα με την αρχική σελίδα του app, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια στην κινητή συσκευή του ατόμου και οι πληροφορίες δεν αναμεταδίδονται, αποθηκεύονται ή να συγχρονίζονται με το διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...