Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Αντί για τιμόνι οδηγούσε με μία... πένσα

Ο οδηγός – δολοφόνος που αντί για τιμόνι οδηγούσε με μία... πένσα [εικόνα]Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της αστυνομίας στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας, όταν αντίκρισαν με ποιον τρόπο οδηγούσε ένας 38χρονος που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Σίγουρα ένα τέτοιο όχημα ήταν επόμενο να προκαλέσει την προσοχή των αρχών καθώς ο οδηγός του, υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν ήταν και ιδιαίτερα σταθερός, ενώ, επιπλέον, είχε και δύο σκασμένα λάστιχα τα οποία δεν φαίνεται να τον ενοχλούσαν.
Οταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και ζήτησαν από τον οδηγό να κατέβει κυριολεκτικά «έφριξαν» αντικρίζοντας το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου.
Στη θέση που θα έπρεπε να υπάρχει ένα τιμόνι ο οδηγός είχε τοποθετήσει μια πένσα προφανώς νομίζοντας ότι οδηγούσε αεροπλάνο.
Επιπλέον, ο άνθρωπος δεν είχε άδεια οδηγού και καμία ασφάλεια, για το παλαιάς γενιάς λευκό Holden Commodore ενώ οι πινακίδες δεν ήταν έγκυρες. Ολα τα παραπάνω οδήγησαν στη σύλληψή του, αν και η ο πιο σοβαρή κατηγορία που αντιμετωπίζει ο οδηγός είναι η οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...