Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Tέρμα στις ρυτίδες με… χαστούκια!

perierga.gr - Τέρμα στις ρυτίδες με... χαστούκια!

«Θα προτιμούσες να κάνεις ενέσεις στο πρόσωπό σου ή να σε χαστουκίζουν;»! Αυτό το ερώτημα θέτει η Madame Tata στους πελάτες της, οι οποίοι, μάλιστα, δεν αργούν καθόλου να αποφασίσουν, επιλέγοντας να δεχτούν μερικά… χαστουκάκια στο πρόσωπό τους.

Και αν νομίζετε ότι τα χαστούκια ως μέσο εναλλακτικής θεραπείας ομορφιάς είναι μάλλον κάτι απίστευτο, σας ενημερώνω ότι όχι μόνο είναι απόλυτα αληθινό γεγονός αλλά αποτελεί νέα αντιγηραντική θεραπεία με άριστα αποτελέσματα.
perierga.gr - Τέρμα στις ρυτίδες με... χαστούκια!
Μόλις πριν λίγες μέρες άνοιξε στο Σαν Φρανσίσκο το ινστιτούτο ομορφιάς «Tata Massage» που προσφέρει στους πελάτες του τη «θεραπεία με χαστούκια» και υπόσχεται να εξαλείψει τις ρυτίδες μια για πάντα. Βέβαια, το κόστος είναι αρκετά υψηλό για όσους αποφασίσουν να φάνε μερικά χαστούκια, καθώς κάθε συνεδρία κοστίζει 350 δολάρια.
perierga.gr - Τέρμα στις ρυτίδες με... χαστούκια!
«Πρόκειται για επαναστατική θεραπεία αλλά και μια φυσική εναλλακτική πρόταση στο botox και περιλαμβάνει –εκτός από χαστούκια– δυνατά τσιμπήματα και μαλάξεις στο πρόσωπο», επεξηγεί η Madame Tata από τη μακρινή Μπαγκόκ.
perierga.gr - Τέρμα στις ρυτίδες με... χαστούκια!
Με την υπόσχεση ότι θα απαλλάξει τους ενδιαφερομένους από τις ρυτίδες και θα τους χαρίσει πιο σφιχτή επιδερμίδα, η Madame Tata επιμένει ότι η τεχνική είναι αρκετά παλιά και περνάει από γενιά σε γενιά στη χώρα της, ενώ η ίδια είναι μία από τις 10 αδειούχες επαγγελματίες στα… θαυματουργά χαστούκια και η μοναδική στο δυτικό ημισφαίριο.

Οι πελάτες (άντρες-γυναίκες) τη λατρεύουν καθώς το… λέει το χεράκι της! Η αντιρυτιδική «βιαιοπραγία» ήδη κάνει θραύση, καθώς τα θεαματικά αποτελέσματα είναι ορατά από το πρώτο ακόμη χαστουκάκι!

 http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...