Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Πέθανε κάνοντας σεξ με... ένα σκιάχτρο!

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο San Jose de Balcare της Αργεντινής, όταν κλήθηκαν να μπουν στο σπίτι ενός άνδρα, εξαιτίας μιας έντονης δυσωδίας. 
Μπαίνοντας στην οικία του 58χρονου Jose Alberto, είδαν τον άντρα νεκρό στο κρεβάτι του, δίπλα σε ένα…σκιάχτρο! Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως το σκιάχτρο φορούσε φουστάνι, περούκα, κραγιόν και ένα… strap-on! Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο 58χρονος από την Αργεντινή άφησε την τελευταία του πνοή κάνοντας σεξ με το σκιάχτρο, το οποίο είχε "εξοπλίσει" με το εν λόγω sex toy. 
Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του άντρα δίπλα στο αγαπημένο του σκιάχτρο. «Αρχικά νόμιζα ότι επρόκειτο για δύο πτώματα αλλά στη συνέχεια είδα ότι το ένα ήταν σκιάχτρο με περούκα και κραγιόν», είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. «Ήταν ξαπλωμένο δίπλα στον νεκρό και φορούσε ένα στραπόν 15 εκατοστών», πρόσθεσε.
Το πτώμα του 58χρονου δεν έφερε τραύματα ή σημάδια που να υποδεικνύουν ότι είχε υποστεί βία, για αυτό και οι αρμόδιοι εκτιμούν πως πέθανε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται ενώ γείτονες του εκλιπόντος έκαναν λόγο για έναν ιδιαίτερα μοναχικό άνθρωπο. «Ήταν πολύ μοναχικός και ήσυχος τύπος, φανταστείτε δεν είχε καν κινητό τηλέφωνο», ανέφερε ένας από τους γείτονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...