Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο χωρίς αλκοόλ στον κόσμο

Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο χωρίς αλκοόλ στον κόσμο [βίντεο]Είναι γεγονός, όσοι μισούν το αλκοόλ ή δεν γουστάρουν να κάνουν διακοπές δίπλα σε μπεκρουλιασμένους, μαυρισμένους τουρίστες μπορούν, πλέον, να επισκεφθούν το ξενοδοχείο Le Rois στην Αίγυπτο και να... ηρεμήσουν.
Οχι δεν σχετίζεται με τους ούτως ή άλλως απαγορευτικούς ως προ το αλκοόλ μουσουλμανικούς νόμους, αλλά είναι ξεκάθαρα μια, ριψοκίνδυνη ομολογουμένως, κίνηση μάρκετινγκ από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο άνοιξε στο θέρετρο Χουργκάντα στην Ερυθρά Θάλασσα με κάθε επισημότητα και τους υπαλλήλους να σπάνε μπουκάλια με αλκοόλ δείχνοντας από την αρχή την αυστηρή τους πολιτική.
Ο ιδιοκτήτης τονίζει ότι σε όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της περιοχής προσφέρονται τόνοι αλκοόλ και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική επαγγελματική κίνηση.
Μάλιστα οι καινοτομίες δεν τελειώνουν εκεί, καθώς το ξενοδοχείο έχει έναν ολόκληρο όροφο ο οποίος περιορίζεται μόνο για επισκέπτες – γυναίκες και θα έχει ειδική γυναικεία υπηρεσία ασφαλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...