Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Πληρώνει πρόστιμο επειδή... δεν σκότωσε 17χρονο αγόρι!

Πληρώνει πρόστιμο επειδή... δεν σκότωσε 17χρονο αγόρι!
Πρόστιμο ύψους 10.000 κορωνών (περίπου 1.000 ευρώ) επέβαλαν οι αρχές της Νορβηγίας σε έναν νεαρό που εξαπάτησε τον "εργοδότη" του και δεν εκτέλεσε ποτέ τη δουλειά που του είχε αναθέσει και δεν ήταν άλλη από το να... σκοτώσει έναν έφηβο επειδή δεν ανταποκρίθηκε στον έρωτά του!

Η αστυνομία της Νορβηγίας, όπως μεταδίδει το Reuters, ανέφερε ότι στον 21χρονο Νορβηγό επιβλήθηκε πρόστιμο για "απάτη", επειδή δέχτηκε να εκτελέσει ένα συμβόλαιο θανάτου, χωρίς όμως να έχει πραγματικά σκοπό να τηρήσει τον λόγο του.

Ο νεαρός πήρε χρήματα προκειμένου να "βγάλει από τη μέση" έναν 17χρονο, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να αποδείξουν ότι πρόθεσή του ήταν όντως να τον σκοτώσει κανέναν. Για το λόγο αυτό κατηγορήθηκε μόνο για "εξαπάτηση του πελάτη" του, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην τοπική εφημερίδα Varden.

Ο απατεώνας "εκτελεστής" αποδέχθηκε την κατηγορία και πλήρωσε το πρόστιμο.

Ο συνομήλικός του που είχε διατάξει το φόνο καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, όμως επειδή ομολόγησε ανεστάλη η εκτέλεση του μεγαλύτερου μέρους της ποινής του.

Σύμφωνα με τον... εξαπατημένο, το παρ' ολίγον θύμα είχε απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις του, γι' αυτό έδωσε 60.000 κορώνες στον νεαρό που θα τον σκότωνε.

Ο συνεργός του πάντως ισχυρίζεται ότι έλαβε μόνο 40.000 κορόνες από τον αφελή "εγκέφαλο του εγκλήματος"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...