Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Εστιατόριο για καννιβαλους

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Γερμανία η διαφημιστική εκστρατεία ενός νέου «έθνικ» βερολινέζικου εστιατορίου μέσω της ιστοσελίδας του...


η οποία καλεί όσους το επιθυμούν να δωρίσουν διάφορα όργανα του σώματός τους, με ιδιαίτερη προτίμηση μάλιστα στους όρχεις, στο στομάχι, στα αφτιά και φυσικά στα ανθρώπινα... παϊδάκια προκειμένου να τα μετατρέψουν σε «γκουρμέ» πιάτα για κανίβαλους καλοφαγάδες!
Σύμφωνα με τη διαφήμιση, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το εστιατόριο «Flime» χρειάζεται τα ανθρώπινα μέλη για να ξεκινήσει ένα νέο «κίνημα γεύσης»: να μαγειρέψει μια σειρά συνταγές της διαβόητης βραζιλιάνικης φυλής ανθρωποφάγων Γουαρικάκα, οι οποίοι συνηθίζουν μετά τον θάνατο ενός μέλους της οικογενείας να... καταναλώνουν τελετουργικά γεύματα με τα πιο νόστιμα κομμάτια του εκλιπόντος.
Οι ενδιαφερόμενοι... δότες πρέπει να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα τους και το εστιατόριο θα πληρώσει μόνο τα έξοδα νοσοκομείου , ενώ όλοι οι ιστοί πρέπει να δοθούν δωρεάν . Σχετικά με τη γερμανική ιστοσελίδα , το εστιατόριο δημοσιεύει επίσης αγγελία - για έναν " χειρουργό με ανοιχτό πνεύμα . "
Έτσι, στο μενού που υπόσχεται να προσφέρει το εστιατόριο περιλαμβάνονται «λιχουδιές» όπως το «μπολίνιο»- τηγανητοί όρχεις με γλυκόξινη σάλτσα! Ακόμη υπάρχει και η «φεΐχοάδα», που παρασκευάζεται από φιλετάκια, ρύζι και μαύρα φασόλια.


http://paratolmo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...