Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η πιο περίεργη δουλειά του κόσμου; Συντηρητής ιστορικών sex toys

Η πιο περίεργη δουλειά του κόσμου; Συντηρητής ιστορικών sex toys
Η Emily Yates έχει μια δουλειά που πιθανόν να έφερνε πολλούς σε αμηχανία: είναι συντηρήτρια sex toys άλλων εποχών και εργάζεται στο "The Science Museum" των ΗΠΑ.
Η ίδια λέει για τη δουλειά της μιλώντας στο timeout: "δεν καθαρίζω απλώς δονητές. Συντηρώ ερωτικά έργα τέχνης από διάφορους πολιτισμούς. Το δικό μου αγαπημένο είναι ένα ερωτικό παιχνίδι από ελεφαντόδοντο από τη Βικτωριανή Εποχή, το οποίο καθαρίζω και γυαλίζω πολύ προσεκτικά με μπατονέτες και αρκετή δόση χιούμορ".

Μοιράζεται επίσης τις γνώσεις της αποκαλύπτοντας πως "δημοσίως οι Βικτωριανοί ήταν πολύ καθωσπρέπει. Αλλά φυσικά και έκαναν πολλά άτακτα πράγματα".
Εξάλλου κατά την εποχή αυτή το μασάζ σε όλες τις περιοχές του σώματος και ιδίως τα γεννητικά όργανα θεωρούνταν ως ευρέως παραδεκτή ιατρική θεραπεία για διάφορες ασθένειες, από τον πονοκέφαλο μέχρι την υστερία.
"Κάποτε συντηρούσε ένα δονητή από τη Γερμανία που ονομαζόταν Veedee" λέει η Yates. "Έμοιαζε με μια βούρτσα με ένα λαστιχένιο μπαλάκι στη μια άκρη".
Το πιο δύσκολο αντικείμενο που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα, όπως λέει είναι ένα προφυλακτικό φτιαγμένο από έντερο προβάτου. "Φτιάχτηκε γύρω στο 1900 και προφανώς είχε χρησιμοποιηθεί πολλές φορές".

1 σχόλιο:

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...