Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ANONYMOUS: Κάναμε επίθεση στη Βουλή – Έχουμε πρόσβαση σε λογαριασμούς βουλευτών

Οι Anonymous φαίνεται να εισέβαλαν στη βάση δεδομένων των πληροφοριακών συστημάτων της βουλής των Ελλήνων, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.
Την επίθεση στα πληροφοριακά συστήματα, την μετέδωσε το secnews με κάθε επιφύλαξη, ενώ το «πειρατικό» δελτίο της ΕΡΤ αναφέρει πως οι Anonymous υποστηρίζουν πως έχουν πλέον πρόσβαση στα mail του πρωθυπουργού, του Μάκη Βορίδη, άλλων πολιτικών αλλά και δημοσιογράφων.
Σε προκήρυξη τους στο anonpaste.me, οι «Ανώνυμοι» τάσσονται αλληλέγγυοι στην ΕΡΤ, ενώ παρομοιάζουν την κυβέρνηση Σαμαρά με αυτήν του Ερντογάν και τονίζουν:
Μήπως ήρθε η ώρα για εκλογές και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τις δικαιολογήσουν; Στη συνέχεια της προκήρυξης, οι Anonymous υποστηρίζουν πως «Τους ξέρουμε. Τους παρακολουθούμε στενά εδώ και πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε παντού. Και αν αυτό το παντού σημαίνει “την Βουλή των Ελλήνων», τότε ναι . Έχουμε εσωτερική πρόσβαση μεταξύ άλλων και εκεί. Ξέρουμε κάθε σπιθαμή των μελλοντικών τους σχεδίων πολύ πριν ανακοινωθούν
Ολόκληρη η προκήρυξη των Anonymoys:
«Καλημέρα Ελλάδα. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα που αφορούν την δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ). Θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στους Έλληνες πολίτες και δημοσιογράφους οι οποίοι γίνονται μάρτυρες ενός αυταρχικού καθεστώτος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το καθεστώς Ερντογάν. Αναρωτηθήκατε που αποσκοπεί η κίνηση που έκανε ο πρωθυπουργός σας? Μήπως ήρθε η ώρα για εκλογές και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τις δικαιολογήσουν;
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης αποφασίστηκε μετά από συγκεκριμένα γεγονότα συμπεριλαμβανομένων και των «λαθών» που παραδέχτηκε η τρόικα; Τους ξέρουμε. Τους παρακολουθούμε στενά εδώ και πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε παντού. Και αν αυτό το παντού σημαίνει “την Βουλή των Ελλήνων», τότε ναι . Έχουμε εσωτερική πρόσβαση μεταξύ άλλων και εκεί.
Ξέρουμε κάθε σπιθαμή των μελλοντικών τους σχεδίων πολύ πριν ανακοινωθούν. Όπως βέβαια γνωρίζουμε και αυτά που δεν ανακοίνωσαν ποτέ. Το πρόγραμμα PRISM και τα Αμερικάνικα Κυβερνητικά προγράμματα παρακολούθησης και άντλησης δεδομένων δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εξάγουμε πληροφορίες.
Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας ισχυρά όπλα παρακολούθησης εναντίον των άσεμνων, ανήθικων και άτιμων Ελλήνων πολιτικών και οιουδήποτε τους υποστηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο από τις Τράπεζες μέχρι τις επιχειρήσεις. Την επόμενη φορά θα ασχοληθούμε με καθέναν από εσάς προσωπικά. Είμαστε Ανώνυμοι Είμαστε Λεγεώνα Δεν Συγχωρούμε, Δεν ξεχνούμε Μην μας περιμένετε, είμαστε ήδη εκεί».

Πηγή: athenspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...