Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η παράξενη ασθένεια του «ανθρώπου-φυσαλίδα».ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ

Όταν ο Chandra Wisnu παντρεύτηκε τη γυναίκα του, Nanik, στην ηλικία των 33 ετών, ένιωθε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Φυσικά τότε ήταν νέος, όμορφος, μορφωμένος και έτοιμος να ξεκινήσει την οικογένειά του.
Όμως, μετά το γάμο του, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά…
Ακόμα και τότε, λίγο πριν παντρευτεί, ο 57χρονος σήμερα Wisnu από την Ινδονησία είχε παρατηρήσει μερικά παράξενα εξογκώματα στην πλάτη του που έμοιαζαν περισσότερο με μικρές “φυσαλίδες’.
Ο Wisnu έγινε γνωστός στο χωριό του ως «Bubble Man» (Άνθρωπος-Φούσκα) παρ” όλο που ο ίδιος προσπαθούσε πάντα να κρύψει τον εαυτό του μέσα στο σπίτι του. Ακόμα και όταν έβγαινε από το σπίτι, φορούσε πολλά ρούχα πάνω του, γυαλιά ηλίου και καπέλο ή κουκούλα προκειμένου να μην τον βλέπουν κυρίως τα μικρά παιδιά και τρομάζουν.
«Οι άνθρωποι φοβούνται, τους τρομοκρατεί το πρόσωπό μου και ανησυχούν μήπως κολλήσουν την ασθένειά μου», είπε ο Wisnu. «Γι αυτό, σπάνια βγαίνω έξω από το σπίτι μου. Και όταν βγαίνω, φροντίζω να καλύπτω το πρόσωπο και το σώμα μου, προκειμένου να μην προκαλώ αντιδράσεις στους συγχωριανούς μου», πρόσθεσε.
Τα περίεργα αυτά εξογκώματα πρωτοεμφανίστηκαν όταν ήταν 19 ετών, εξαπλώθηκαν στην πλάτη του μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια και έπειτα κάλυψαν ολόκληρο το σώμα του ως τα 32 του.
Σήμερα, μετά από 25 περίπου χρόνια, ο Wisnu ελπίζει να βρει επιτέλους μία θεραπεία για την ασθένειά του, κυρίως διότι τα δύο του παιδιά άρχισαν να εμφανίζουν παρόμοια σημάδια στα σώματά τους.
Παρ” όλη, όμως, την κατάστασή του, ο Wisnu δεν έχασε ποτέ την αγάπη του για τη γυναίκα του.
«Είσαι ακόμα όμορφος!», του λέει εκείνη, προσθέτοντας ότι δεν απογοητεύτηκε ποτέ της για την εμφάνισή του.
Ο Wisnu είχε επισκεφθεί πολλούς γιατρούς όταν είχαν εμφανιστεί τα πρώτα σημάδια της ασθένειάς τους. Μερικοί εξ” αυτών του είχαν πει ότι πιθανότατα η κατάστασή του οφείλεται σε μία γενετική ανωμαλία και ότι ίσως προέρχεται από βλάβη στο νευρικό σύστημα του σώματός του.
«Δεν υπήρξε ποτέ θεραπεία για την ασθένειά μου. Μου λέγανε συνεχώς να βλέπω τον έναν δερματολόγο μετά τον άλλον, επειδή πολύ απλά δεν γνωρίζαν και αυτοί πώς να με θεραπεύσουν», είπε ο Wisnu.
Τα εξογκώματα και οι «φυσαλίδες» που βρίσκονται σε ολόκληρο το σώμα του, του προκαλούν πόνο και φαγούρα, ειδικά όταν έρχονται σε επαφή με το νερό. Φυσικά, όπως λέει και ο ίδιος, το χειρότερο για αυτόν είναι όταν τον βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι και οι αντιδράσεις που λαμβάνει από τη συμπεριφορά τους.
Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και, όπως λέει, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία για τα παιδιά του, προτού χειροτερέψει η κατάστασή τους…

1 σχόλιο:

  1. Παιζεις παιχνιδι και κερδιζεις λεφτα με αναληψη απο 2 ευρω και πανω!ποτε δεν τους δινεις τιποτα ουτε και τζογαρεις.Ελα και συ και κτισε την αυτοκρατορια σου!
    http://neobuxd.pblogs.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...