Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Εννέα... άχρηστες πληροφορίες γύρω από την ερωτική πράξη

Εννέα... άχρηστες πληροφορίες γύρω από την ερωτική πράξη  [λίστα]H ερωτική πράξη και ό,τι σχετίζεται με αυτή αποτελεί αγαπημένο αντικείμενο των επιστημονικών ερευνών. Πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, ορισμένες φορές, κάποια συμπεράσματα ερευνών το μόνο που προκαλούν είναι γέλιο και άνετα θα μπορούσαν να καταγραφούν ως η «άχρηστη πληροφορία της ημέρας».
Το  K-mag.gr δημοσιεύει λίστα με μερικές από τις πιο... άχρηστες πληροφορίες γύρω από την ερωτική πράξη. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:
  1. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο μέσος άνθρωπος από τα 20 του μέχρι τα 70 του, ξοδεύει κατά μέσο όρο 600 ώρες από τη ζωή του κάνοντας έρωτα. Από τις 18.250 δηλαδή ημέρες των 50 ετών ξοδεύει συνολικά μόνο 14,4 ημέρες!
  2. Οι Αμερικάνοι ξοδεύουν περισσότερα σε ροζ ταινίες παρά σε...  κουλουράκια.
  3. Δύο στους τρεις δρομείς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα φαντάζονται το σεξ, ενώ ένας στους 11 σκέφτεται το τρέξιμο ενώ κάνει σεξ!
  4. Η ταχύτητα με την οποία κινείται το σπέρμα είναι 18 χιλιόμετρα την ώρα.
  5. Οσοι είναι «εθισμένοι» στον καφέ κάνουν περισσότερο σεξ και το ευχαριστιούνται και παραπάνω.
  6. Μετά τη διείσδυση ο μέσος χρόνος πριν κάθε ένα από τα δύο μέλη του ζευγαριού φθάσει στον οργασμό είναι τα δύο λεπτά.
  7. Εκθεση του Kinsey, αναφέρει πως  μόλις το 10% του πληθυσμού είναι αποκλειστικά ετεροφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο. Οι υπόλοιποι ανήκουν κάπου στη μέση.
  8. Σύμφωνα με την έκθεση του Kinsey (1953), το 15% του γυναικείου πληθυσμού ήταν ικανό να απολαμβάνει πολλαπλούς οργασμούς.
  9. Τα μάτια και ο κόλπος είναι τα μόνα αυτοκαθαριζόμενα όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...