Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πλαστος ο παπυρος που λεει οτι ο Χριστος ηταν παντρεμενος



Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ντάρεμ Φράνσις Ουότσον αμφισβήτησε τη γνησιότητα του πάπυρου, ο οποίος δήθεν περιέχει λεπτομέρειες της επίγειας ζωής του Ιησού Χριστού.

Ο Βρετανός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το απόσπασμα, που προκάλεσε ευρεία συζήτηση στους επιστημονικούς κύκλους, είναι πλαστό και αποτελεί συνδυασμό αποσπασμάτων του γνήσιου Ευαγγελίου του Θωμά στην κοπτική γλώσσα.

Νωρίτερα η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Κάρεν Κινγκ υποστήριξε ότι εντόπισε νέα δεδομένα για τη ζωή του Χριστού, συμπεριλαμβανομένης και το γάμο του με τη Μαρία Μαγδαληνή.

Βάσει της μελέτης ενός μικρού αποσπάσματος οκτώ γραμμών από τον πάπυρο, που χρονολογείται από τον 4ο αιώνα, η καθηγήτρια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Χριστός όχι μόνο υπήρχε πραγματικά, αλλά δήθεν είχε και οικογένεια.

 Η Κινγκ δήλωσε ότι ένας άγνωστος της έφερε τον πάπυρο ζητώντας της να τον μεταφράσει.


Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ .

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ .

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ( ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ )ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ "ΚΟΛΟΜΒΟΥΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...