Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ερπετοειδή: Πραγματικότητα ή μύθος τελικά;



Oλοένα και περισσότερες ενδείξεις, μας οδηγούν σε συμπεράσματα που κάποτε ίσως θα θεωρούσαμε έξω από κάθε λογική και πραγματικότητα. 
Όμως η λογική διευρύνεται ανάλογα με τη γνώση, και η πραγματικότητα ενίοτε αλλάζει και πάντως δεν είναι απαραίτητα αυτή που το σύστημα εδώ και αιώνες μας πασάρει ως μία και μοναδική. Σύμφωνα με αυτή και ΜΕΣΑ σε αυτή μεγαλώσαμε, αλλά μεγαλώσαμε και με ιστορικά παραδείγματα που απέδειξαν πως όποιος τολμάει να ανατρέψει ριζοσπαστικά μια «νόρμα» του κατεστημένου, (βλ. Γαλιλαίο και Κοπέρνικο και άλλους) και γίνεται καταλύτης για να αποκαλυφθεί μια αλήθεια που προχωράει την ανθρωπότητα μπροστά και διαλύει μια λαθεμένη νόρμα, που ως τότε θεωρείτο η «μία μοναδική πραγματικότητα». 

Γιατί η νόρμα σήμερα θέλει την ύπαρξη των ερπετοειδών υψηλής νοημοσύνης πράγμα αδύνατο και παράλογο; Αν τα πρωτεύοντα θηλαστικά ανέπτυξαν το homo sapiens ως θηλαστικό υψηλής νοημοσύνης, γιατί δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και τα ερπετά; 

Στο χριστιανισμό ο σατανάς ως σύμβολο του κακού που δρα ενάντια στην ανθρωπότητα, απεικονίζεται με ερπετοειδή χαρακτηριστικά. Τυχαίο; Δε νομίζω. Οι σύγχρονες διαφωτιστικές αναφορές θέλουν τα ερπετοειδή με άλλη νοοτροπία, με έλλειψη αγάπης για τον άνθρωπο. 

Ο Σατανισμός κι ο αποκρυφισμός που σχετίζεται με αυτόν, συνδυάζεται και «κουμπώνει» με την ατζέντα και τις διαδρομές των ερπετοειδών. Η ελίτ που κινεί τα νήματα σήμερα στον πλανήτη, κάνει σατανιστικές τελετές.Τυχαίο; Δε νομίζω.

Τα αγάλματα ερπετοειδών ως έντονο αχνάρι της παρουσίας τους, είναι διάσπαρτα στην Ευρώπη και ειδικά στην Αγγλία (Λονδίνο) που είναι και η μέκκα τους. Το κέντρο εξουσίας τους. Εκεί εδρεύουν οικογένειες (η Βασιλική , των Ροθτσάιλντ και όχι μονον) που καταδυναστεύουν τον κόσμο επί αιώνες. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Οι αναφορές για τα υβριδικά ερπετοειδή (που προέκυψαν μέσω γενετικής με ανάμεικτο DNA 50-50 ανθρώπου και ερπετοειδούς) λένε πως πρέπει να πίνουν αίμα για να διατηρούν την ανθρώπινη πλευρά του DNA τους σε κυριαρχία, και άρα να διατηρούν ανθρώπινη μορφή. Αυτό συνδυάζεται με τους θρύλους/δοξασίες για τους βρυκόλακες... (και τον Δράκουλα) Τυχαίο; Δε νομίζω.



Πηγή: diadrastiko:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...