Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστική Υπηρεσία Majestic 12: Einstein και Εξωγήινοι


Ο Einstein Μιλάει για τους Εξωγήινους!
Μία Μεγάλη και Απόρρητη Αποκάλυψη;
Μία εκτεταμένη παραουφολογία έχει αναπτυχθεί εδώ και μερικές δεκαετίες, με σημαντικό σημείο καμπής την περίοδο 1940-50 όταν και οι μαρτυρίες για θεάσεις UFO αυξήθηκαν δραματικά. 
Κομμάτια της παγκόσμιας αυτής μαζικής υστερίας αποτελούν το...

πασίγνωστο video του εξωγήινου του Roswell που σχετικά πρόσφατα αποδείχθηκε απάτη, όπως επίσης και ένα μεγάλο αρχείο από «άκρως απόρρητα» και «αποκαλυπτικά» έγγραφα υπό την κωδική ονομασία Majestic, για την εγκυρότητα των οποίων κανένας μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να δώσει σαφή απάντηση.
 
Το Πρόγραμμα Majestic 12 και τα «Απόρρητα» Έγγραφα 
Από πού όμως προέρχονται τα εν λόγω έγγραφα και κατά πόσο είναι αληθινά; Για ποιο λόγο έχουν τόσο μεγάλη σημασία για τους απανταχού αναζητητές εξωγήινων επισκεπτών; Στα παραπάνω δύο ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στην παρούσα μελέτη, ξεκινώντας με μία σύντομη ιστορική αναδρομή. 
Στις 24 Σεπτεμβρίου του 1947, ένα προεδρικό διάταγμα (Η.Π.Α.) βάζει την τελική βούλα στην ίδρυση μίας ιδιαίτερα μη συμβατικής υπηρεσίας. Το όνομα αυτής: Majestic 12 και στόχος της: η μελέτη οποιασδήποτε εξωγήινης τεχνολογίας είχε συλλεχθεί για την κατανόηση του βαθμού και της φύσης της εξωγήινης εξέλιξης. 
Το πρόγραμμα θα «έτρεχε» υπό την επίβλεψη δύο σημαντικότατων προσωπικοτήτων της αμερικανικής κοινωνίας, των James Forrestal(Γραμματέα Άμυνας των Η.Π.Α.) και Dr. Vannevar Bush(Προέδρου του Joint Research and Development Board), ενώ στην ανάλυση των δεδομένων και στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων «συμμετείχαν» διακεκριμένοι επιστήμονες(V.Bush, A.Einstein, R.Oppenheimer, κλπ.) και υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί(H.Vandenberg, L.Groves και G.Marshall). 
Αποτέλεσμα του πολυετούς αυτού προγράμματος ήταν ορισμένα έγγραφα- «άκρως απόρρητα»-, τα οποία και συζητούσαν, δίχως κανέναν ενδοιασμό, για γεγονότα εξαιρετικής σημασίας που διαδραματίζονται γύρω μας και κυρίως.. πάνω απ’ τα κεφάλια μας. 
Τα έγγραφα αυτά έλαβαν την κωδική ονομασία Majestic Documents και, ούτε λίγο ούτε πολύ, «αποκαλύπτουν» την ιστορία των προεδρικών και στρατιωτικών ενεργειών, αλλά και της συγκάλυψης περιστατικών που περιλαμβάνουν UFO και εξωγήινα όντα! 
Ο Einstein Μιλάει για τους Εξωγήινους! 
Ουδέποτε είχα σκοπό να ασχοληθώ με την εξωγήινη συνωμοσιολόγια. Μάλιστα, από τα πρώτα ακόμα βήματα μου στο χώρο ως αναγνώστης εκνευριζόμουν υπερβολικά με την ευκολία που κάποιοι άνθρωποι βάφτιζαν ως «απολύτως αληθινά», έγγραφα και αποδείξεις αμφιβόλου εγκυρότητας. Αρκετές φορές αισθανόμουν ότι υποτιμούσαν και υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, καθώς και κάθε αναγνώστη. 
Όμως, τραγική ειρωνεία, ήρθε η στιγμή να μελετήσω ένα σχετικό θέμα. «Εκεί που ψάχνεις ρε Νίκο, αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε», μου είπε πριν λίγες μέρες ένας φίλος, καθώς του εξηγούσα την πορεία των ερευνών μου. Και όντως, δεν έχει άδικο. 
Έτσι, αναζητώντας στο διαδίκτυο για διάφορα papers(επιστημονικά άρθρα) πάνω στις ψυχικές έρευνες και την ευρύτερη εναλλακτική θεματολογία, δέχτηκα ένα email από το Λονδίνο της Αγγλίας με θέμα: «Oppenheimer R. and Einstein A., “Relationships With Inhabitants Of Celestial Bodies”». Αποστολέας ήταν ένας άνθρωπος του προσωπικού μου κύκλου, στο πρόσωπο του οποίου τρέφω ίσως την περισσότερη εμπιστοσύνη. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ, μου είχε στείλει ένα paper του Einstein που μιλούσε για εξωγήινα όντα! Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή.. 
Οι επιστήμονες Einstein (ο «πατέρας» της Σχετικότητας) και Oppenheimer (ο «πατέρας» της Ατομικής Βόμβας), έπειτα από σχετική απαίτηση των διευθυνόντων του προγράμματος Majestic 12, παρέδωσαν paper υπό τον τίτλο “Relationships With Inhabitants Of Celestial Bodies”, όπου και κατέθεταν την άποψη τους πάνω στις σχέσεις ανθρώπων και εξωγήινων. 
Το κείμενο έφερε ημερομηνία «Ιούνιος 1947», κάτι που σημαίνει ότι συντάχθηκε μόλις ένα μήνα πριν το περιστατικό του Roswell (Ιούλιος 1947). 
Στο εν λόγω έγγραφο οι δύο χαρισματικοί επιστήμονες εξετάζουν τις νομικές και διπλωματικές επιπτώσεις που θα επιφέρει μία πιθανή επικοινωνία με εξωγήινες οντότητες, ενώ εφόσον το έγγραφο αποδειχθεί πραγματικό τότε θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α. είχε παρατηρήσει ήδη από το 1947 περίεργες μορφές στους ουρανούς, πολύ προτού δηλαδή καταγραφεί η πρώτη σύγχρονη θέαση UFO. 
Μία Ακόμα Απόλυτη- και Ανεύθυνη- Αποκάλυψη; 
Οι πιο παρατηρητικοί αναγνώστες θα έχετε ήδη προσέξει την εκτεταμένη χρήση εισαγωγικών(“«»”) σε διάφορες λέξεις που χρησιμοποιώ στο παραπάνω κείμενο. Δεν είναι τυχαία και αν διαβάσετε ξανά την εισαγωγή θα το καταλάβετε. 
Το πρόγραμμα Majestic 12 δεν αναγνωρίστηκε ουδέποτε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α., δεν αναφέρεται σε κανένα επίσημο έγγραφο, ενώ ακόμα και η ύπαρξη του αμφισβητείται. Με λίγα λόγια, το όλο θέμα αγγίζει τα όρια των συνωμοσιολογικών σεναρίων που με τόση ευκολία και ανευθυνότητα παρουσιάζουν ως απολύτως αληθινά πολλοί Έλληνες εναλλακτικοί ερευνητές. 
Οπότε, θέλω να σας προετοιμάσω εξαρχής: στο παρόν κείμενο δεν σας προσφέρω την απόλυτη αλήθεια, μήτε τη μέγιστη και αδιαμφισβήτητη αποκάλυψη, παρά μόνο βαθύτατο προβληματισμό. 
→ Επιστολή(σε ελεύθερη μετάφραση):
Σχέσεις με Κατοίκους των Ουράνιων Σωμάτων, Draft, Ιούνιος 1947 Διεθνής Νομοθεσία & Άμυνα της Γης
Η πιθανή επικοινωνία με ανθρώπους που κατοικούν εκτός γης δεν αποτελεί κάποιο καινούργιο πρόβλημα, βλέποντας το όλο ζήτημα από τη σκοπιά της διεθνής νομοθεσίας. Η πιθανότητα όμως επικοινωνίας με εξωγήινα νοήμονα όντα που δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φυλή εγείρει ουσιαστικά προβλήματα, των οποίων η λύση είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί.
Σε γενικές γραμμές, πιθανόν δεν θα υπάρξει δυσκολία στην αλληλοκατανόηση και στη δημιουργία κάθε είδους σχέσης μαζί τους, αλλά στην εγκαθίδρυση των αρχών πάνω στις οποίες θα αναπτυχθούν αυτές.
Αρχικά, είναι απαραίτητο να στηρίξουμε την επικοινωνία μας πάνω σε κάποια γλώσσα/ διάλεκτο ή κάτι σχετικό. Στη συνέχεια, θα πρέπει τα εξωγήινα αυτά όντα να έχουν παρόμοια ψυχολογία με αυτή των ανθρώπων ώστε να επιτευχθεί αλληλοκατανόηση.
Οπωσδήποτε, η ισχύουσα διεθνής νομοθεσία πρέπει να δώσει τη θέση της σε μία νέα δομημένη σε διαφορετικές βάσεις, η οποία θα μπορούσε να μετονομαστεί σε «Νόμος Μεταξύ Πλανητικών Πλασμάτων» και θα ακολουθεί τις βασικές αρχές που αναφέρει η Πεντάτευχος(σχόλιο, δες καταγωγή Osterheim και Ainstain).
Φυσικά, η εξέλιξη της παλιάς νομοθεσίας προς μία νέα και επαναστατική, ικανής να χειρίζεται αποτελεσματικά νέες καταστάσεις, θα μας ωθήσει στο να αλλάξουμε δραματικά τη δομή της παλαιότερης, αλλαγές τόσο σημαντικές που το νέο μόρφωμα που θα προκύψει θα είναι τελείως διαφορετικό.
Αν τα νοήμονα αυτά όντα κατέχουν δικό τους πολιτισμό και κουλτούρα, αλλά και καλύτερες ή χειρότερες πολιτικές οργανωτικές δομές, τότε θα έχουν το απόλυτο δικαίωμα να αναγνωριστούν ως ανεξάρτητα και ελεύθερα όντα.
Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να καταλήξουμε σε μία συμφωνία μαζί τους ώστε να εγκαθιδρύσουμε τους νομικούς περιορισμούς πάνω στους οποίους θα αναπτυχθούν οι μελλοντικές μας σχέσεις. Για να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό, θα πρέπει αναγκαστικά να αποδεχθούμε πολλές από τις δικές τους αρχές.
Τέλος, εφόσον αρνηθούν κάθε είδος ειρηνικής συνεργασίας και μετατραπούν σε επικείμενη απειλή για τη Γη, τότε θα έχουμε κάθε δικαίωμα να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και να «νομιμοποιήσουμε» την άμυνα μας, την οποία όμως πρέπει να διατηρήσουμε μόνο έως ότου η εν λόγω απειλή εξαλειφθεί.
Διαφορετικά Εξελιγμένοι Homo-sapiens και αποικίες στη Σελήνη
Μία άλλη πιθανότητα είναι κάποιο είδος homo- sapiens να έχει αναπτύξει ένα ανεξάρτητο έθνος σε κάποιο άλλο ουράνιο σώμα του ηλιακού μας συστήματος και να έχει εξελιχθεί τελείως διαφορετικά από ότι εμείς. Φυσικά, η εν λόγω πιθανότητα εξαρτάται από πάρα πολλές παραμέτρους, οι οποίες όμως δεν μπορούν ακόμα να προβλεφθούν. Όπως και να’ χει όμως, μπορούμε να μελετήσουμε σε γενικές γραμμές την πιθανότητα αυτή, υπό το πρίσμα ότι κάτι τέτοιο ήδη συμβαίνει.
Αρχικά, οι συνθήκες διαβίωσης σε αυτά τα ουράνια σώματα, π.χ. στο φεγγάρι ή στον πλανήτη Άρη, θα πρέπει να είναι τέτοιες που να επιτρέπουν τη δημιουργία και τη διατήρηση, έως ένα βαθμό, ανεξάρτητης ζωής.
Αρκετά έχουν ειπωθεί σχετικά με τις πιθανότητες ύπαρξης ζωής έξω και πέρα από την ατμόσφαιρα της γης- πάντα υποθετικά- και υπάρχουν και αυτοί που προτρέχουν και δίνουν έως και «φόρμουλες»(τρόπους) για τη δημιουργία μία τεχνητής ατμόσφαιρας γύρω από το φεγγάρι, αρκετές εκ των οποίων αναμφισβήτητα έχουν επιστημονική βάση και πιθανόν κάποια μέρα να γίνουν πραγματικότητα.
Για παράδειγμα, ας δεχθούμε ότι υπάρχουν άλατα μαγνησίου στο φεγγάρι και ότι περιέχουν 13% νερό. Χρησιμοποιώντας ενέργεια και μηχανήματα που θα μεταφέρουμε στο δορυφόρο μας- ίσως μέσω κάποιου διαστημικού σταθμού- θα μπορούσαμε να επεξεργαστούμε πέτρες, να τις κονιοποιήσουμε και στη συνέχεια να εξάγουμε από αυτές νερό.
Στη συνέχεια, αφού το νερό συλλεχθεί, θα αποσυντεθεί σε υδρογόνο και οξυγόνο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό ρεύμα ή μικροκυματικές ηλιακές ακτινοβολίες. Το οξυγόνο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τις αναπνευστικές μας ανάγκες, ενώ το υδρογόνο ως καύσιμο.
Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας και διατήρησης ανεξάρτητης ζωής σε κάποιο άλλο ουράνιο σώμα πέρα της γης, παραμόνο δυνατότητα για ερευνητικές αποστολές σε αυτές για το φυσικό τους πλούτο, με συνεχή εναλλαγή των ανθρώπων που συμμετέχουν, δίχως την ικανότητα να αποικίσουν πάνω τους ως ανεξάρτητα όντα και να επιβιώσουν σε μία απομονωμένη ζωή, τότε η ανεξαρτησία δεν θα επιτευχθεί ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...