Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βετεράνος της CIA Chase Brandon παραδέχεται την ύπαρξή του UFO στο Roswell



Ο Βετεράνος της CIA Chase Brandon παραδέχεται την ύπαρξή του UFO και των νεκρών εξωγήινων που βρέθηκαν στο Roswell σε συνέντευξη του στις 23 Ιουνίου.
"Ο στρατός αναφέρει μαζί με τα συντρίμμια του UFO που συνετρίβη στο Roswell μάζεψε και πτώματα" εντύπωση προκαλεί ο πληθυντικός. 
Ο Chase Brandon που υπηρέτησε για 25 χρόνια στην ελίτ της CIA είναι κατηγορηματικός για το συμβάν που έλαβε χώρα στο Roswell και δηλώνει πως μέχρι εκεί ξέρει και έχει προσωπική εμπειρία, μεταγενέστερα δεν γνωρίζει τι απέγινε. 
Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την ηχογραφημένη συνέντευξή του αλλά και το κείμενο .....


Στις 23 Ιουνίου 2012, σε μια συνέντευξη για τη δημοφιλή αμερικανική ραδιοφωνική εκπομπή, Coast to coast AM, πρώην συνδέσμου της CIA με τη βιομηχανία του θεάματος, Chase'Brandon Καρόλου κάνει εξαιρετική τους ισχυρισμούς για το λεγόμενο «συμβάν του Roswell," στην οποία ο στρατός των ΗΠΑ είναι ευρέως πιστεύεται ότι έχουν ανακτηθεί εξωγήινα υλικά και όργανα μετά από ένα μυστηριώδες αντικείμενο που συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού.

Brandon δήλωσε:

Chase Brandon
"Έχω, επίσης, γνωστό ως απολύτως κάθομαι εδώ μιλάμε για σας ότι υπήρξε μια τέχνη πέρα ​​από αυτόν τον κόσμο που συνετρίβη στο Roswell, ότι ο στρατός πήρε εξακολουθεί όχι μόνο τα συντρίμμια, αλλά και πτώματα." 

Πιο εκρηκτικά, Μπράντον εξιστόρησε μια ευκαιρία, όταν είδε την άμεση απόδειξη του αλλοδαπού φύση του Ρόσγουελ, ενώ τη διεξαγωγή έρευνας σε Ιστορική Συλλογή Πληροφοριών της CIA (HIC) ως μέρος του ρόλου του ως CIA Διασκέδαση Liaison Officer (ELO). Brandon ισχυρίστηκε ότι είχε τη σπάνια ευκαιρία να εξετάσουμε μέσα σε ένα κουτί με την ένδειξη "Roswell" περιέχει "υλικά ... χαρτιά ... [Και] άλλα στοιχεία ", αλλά τόνισε ότι" δεν μπορεί, δεν θα, υπό μπορεί να φανταστεί κανείς σύνολο των περιστάσεων σας πω τι είδα εκεί συγκεκριμένα, «με την επίπτωση είναι ότι για να αποκαλύψει πιο συγκεκριμένα στοιχεία θα αποτελούσε παραβίαση της εθνικής ασφάλειας.

Με βάση αυτό που υποστηρίζει ότι έχει δει στο κουτί, Brandon δήλωσε κατηγορηματικά: "100 τοις εκατό, με την εγγύηση ... Ρόσγουελ συνέβη. Υπήρχε ένα σκάφος, είναι απολύτως πτώματα ", αλλά πρόσθεσε:« Από εκεί και πέρα, δεν έχω καμία ιδέα για το πού πήγε κάτι άλλο. "

Το «Συμβάν Ρόσγουελ» ήλθε για πρώτη φορά την προσοχή του κοινού πριν από 65 χρόνια, στις 8 Ιουλίου 1947, όταν το Roswell Αεροπορία Στρατού (RAAF) βιαστικά ανακοίνωσε στον Τύπο "σύλληψη" του ενός κατεβάσει "ιπτάμενο δίσκο" σε ένα απομονωμένο ράντσο. Λίγες ώρες αργότερα, η RAAF άλλαξε την ιστορία της, υπό την έννοια ότι ό, τι είχαν ανακτηθεί, στην πραγματικότητα, ήταν μια κοινή μετεωρολογικό μπαλόνι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Πολεμικής Αεροπορίας (USAF), ήταν να αλλάξει αυτή την ιστορία και πάλι το 1995 με την ανακοίνωση ότι ο "μετεωρολογικό μπαλόνι" ήταν ένα από τα Top Secret μεγάλο υψόμετρο μπαλόνι κατάσκοπος. Αυτή η ιστορία είχε τότε επίσημα ξαναγράφτηκε το 1997 σε λογαριασμό για πολλά φαινομενικά μη-ανθρώπινα σώματα πολλαπλές αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ανακτήθηκαν από τη συντριβή. Οι φορείς, το USAF equivocated, ήταν ανθρώπινα πτώματα, ανδρεικέλων, ή και τα δύο.

Μέχρι σήμερα, Brandon είναι το πιο υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA - ή πρώην μερίδα - να έχουν άμεση γνώση ισχυρίστηκε ενός εξωγήινου σύνδεση με το συμβάν του Roswell. Brandon εργάστηκε για τη CIA για τριάντα πέντε χρόνια, είκοσι πέντε από τα οποία πέρασε στην ελίτ Λαθραία Υπηρεσία του Οργανισμού ως μυστικός, συγκεκαλυμμένη αξιωματικός επιχειρήσεων.Ξένες αποστολές που εμπλέκονται του διεθνούς τρομοκρατίας, αντιεξέγερση, παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών και το λαθρεμπόριο όπλων. Ήταν επίσης ένας οργανισμός ξένων πολιτικός αναλυτής υποθέσεις, Προεδρικό συντομότερη του προέδρου Μπιλ Κλίντον και εκπαιδευτής σε παραστρατιωτικές και τακτικές κατασκοπείας σε μυστικά στρατόπεδα εκπαίδευσης της CIA. Το 1996, ο Brandon άρχισε ELO ρόλο του με την οποία συνιστάται σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές-συχνά τηλεόραση Uncredited - διαμόρφωση ήσυχα σενάρια, χαρακτήρες και τις έννοιες. Με άλλα λόγια, είναι ένας εμπειρογνώμονας σε εργάζεται τόσο τα νέα και δημοφιλή μέσα ενημέρωσης. Ταιριάζει, στη συνέχεια, ότι ο Brandon μιλούσε στο πλαίσιο της προώθησης μιας συνέντευξης για το νέο φανταστικό ΑΤΙΑ με θέμα το βιβλίο του, Το Αίνιγμα Cryptos .


Κρίνοντας από την ηλεκτρονική φλυαρία, το UFO κοινότητα αναρωτιούνται αν Ρόσγουελ Μπράντον τα σχόλια μπορεί να σημάνει το πολυαναμενόμενο «Αποκάλυψη» του αλλοδαπού πραγματικότητα. Βιβλίο Brandon πέρασε μέσω Εκδόσεις αναθεώρηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού (PRB), και ραδιοφωνική συνέντευξη του πρέπει, ως τυπική διαδικασία, έχουν επίσης υπόκειται σε προηγούμενη έγκριση από το ΖΗΤΗΜΑ. Εάν τα σχόλια Brandon ήταν υπόκεινται σε επίσημη έγκριση, και αν μιλούσε την αλήθεια, τότε αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η CIA τον χρησιμοποιεί για να λειτουργήσει αυτό, ο Οργανισμός ζητά μια «περιορισμένη στέκι,« σύμφωνα με την οποίαπροηγουμένως κρυμμένες πληροφορίες είναι προσιτά στο κοινό, προκειμένου να εμποδίζουν την παροχή μεγαλύτερης έκθεσης άλλα επιζήμια στοιχεία.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Brandon απαλλαγεί προσεκτικά τη CIA για κάθε εν εξελίξει συνενοχή σε μια ενεργή συγκάλυψη του συμβάντος Ρόσγουελ. Brandon άφησε να εννοηθεί ότι το μόνο που κρατά τώρα αυτές τις πληροφορίες από το κοινό αξίζει 65 χρόνια »της σκόνης αποθήκευσης και η αποσπασματική θεσμική μνήμη του τις εξουσίες που είναι. Όπως Brandon λέει, το συμβάν του Roswell είναι ως λάθος, εφόσον ο αλλοδαπός πτώματα ισχυρίζεται πρέπει να αποθηκεύονται "κάπου." Ναι, Roswell ήταν πραγματική και εξωγήινων, λέει ο Brandon, και ναι, τα αποδεικτικά στοιχεία »που σε ψυκτική αποθήκη,« αλλά σήμερα Οργανισμός δεν θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις μιας χούφτας πανικοβληθούν και μπερδεμένος εποχής του Ψυχρού Πολέμου παράγοντες που ανακατεύονται από θνητή τους ρόλους δεκαετίες πριν και που πήραν ό, τι λίγη γνώση που έπρεπε να τους τάφους τους. Και οι υπάλληλοι του Οργανισμού που έχουν κατά καιρούς σκοντάψει σε στοιχεία Ρόσγουελ σήμερα δεν έχουν καμία πραγματική κατανόηση του τι ψάχνουν σε ή τι να κάνει με αυτό. Όσον αφορά την αποκάλυψη για την ύπαρξη των αλλοδαπών, Μπράντον απόδοση του είναι περίπου όσο αμφίπλευρη όσο παίρνει.

Victor Marchetti, πρώην ειδικός βοηθός αναπληρωτής διευθυντής της CIA Ρίτσαρντ Χελμς, είπε κάποτε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί περιορισμένα στέκια ", όταν το πέπλο της μυστικότητας τους καταστρέφονται και δεν μπορούν πλέον να βασίζονται σε μια ψεύτικη ιστορία για την κάλυψη να παραπληροφορήσει το κοινό.« Σε τέτοιες περιπτώσεις, Marchetti είπε, «καταφεύγουν σε αποδοχή - μερικές φορές ακόμη και τον εθελοντισμό - μερικές από την αλήθεια, ενώ εξακολουθεί να αρνείται τη διαχείριση των βασικών και καταστροφικές πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης. Το κοινό, όμως, είναι συνήθως τόσο intrigued από τις νέες πληροφορίες ότι ποτέ δεν σκέφτεται να συνεχίσει το θέμα περαιτέρω. "

Ταιριάζει, το 1979, ο ίδιος ο Marchetti σήκωμα των φρυδιών με το δικό του δημόσιες δηλώσεις του για το θέμα των UFO. Σε ένα άρθρο γιαδεύτερη ματιά το περιοδικό, Marchetti έγραψε: «Εγώ ξέρω ότι η CIA και η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει να ανησυχεί για το φαινόμενο των UFO για πολλά χρόνια και ότι οι προσπάθειές τους, τόσο το παρελθόν και πρόσφατα, να απορρίψουν τη σημασία του φαινομένου και . για να συσκοτίσει την προφανή έλλειψη ενδιαφέροντος των επίσημων σε αυτό έχουν όλα τα αφιερώνει ενός κλασικού νοημοσύνης συγκάλυψη »Και πρόσθεσε:« Η θεωρία μου είναι ότι έχουμε, πράγματι, είχε έρθει σε επαφή - ίσως ακόμη και επισκέφθηκε-με εξωγήινα όντα, και ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σε συμπαιγνία με άλλες εθνικές δυνάμεις της Γης, ​​είναι αποφασισμένη να κρατήσει την πληροφορία αυτή από το ευρύ κοινό. " Ωστόσο, εκφράζοντας Marchetti ήταν απλώς μια γνώμη και δεν ισχυρίζονται ότι έχουν δει την απόδειξη της εξωγήινης επαφής με τα μάτια του, ως Brandon κάνει.

Δεν ασήμαντο, Μπράντον ισχυρίστηκε επίσης κατά τη διάρκεια συνέντευξης του να μιλήσει με ιατροδικαστή του JFK, ο οποίος λέει του επιβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος είχε πυροβοληθεί από το μέτωπο και ως εκ τούτου ήταν σίγουρα το θύμα μιας συνωμοσίας. Φυσικά, το προσωπικό του Brandon «αποκαλύψεις» μπορεί να αποδειχθεί ένας αποτελεσματικός τρόπος για να πουλήσει αντίτυπα του βιβλίου του, και επίσης να ανοίξουν την όρεξη για επερχόμενη συνέχεια του, την κλεψύδρα. Αυτό είναι σίγουρα το πιο mainstream ερμηνεία του τι έχει αποκαλυφθεί εδώ.Ακόμα, μια τέτοια παραπλανητική και ξενόφερτοι στρατηγική μάρκετινγκ διατρέχει τον κίνδυνο της Brandon φαίνεται να είναι, καλά, παραπλανητική και ξενόφερτοι. Για έναν άνθρωπο που σήμερα εργάζονται ως Senior Consultant στην SpecTal, η κατανομή των μυστικών αμυντικός κολοσσός BAE Systems, το Roswell Μπράντον δηλώσεις του είναι δυνατόν τουλάχιστον να αυξήσει δύσκολες ερωτήσεις μεταξύ των συναδέλφων. Επιπλέον, στην απίθανη περίπτωση που οποιοδήποτε αποτέλεσμα το κόστος από τις δηλώσεις του Μπράντον, όπως και αν ζητήσει κάποιος να κλέψει υλικό από το HIC, θα μπορούσε τουλάχιστον να εναχθεί από την κυβέρνηση.

Ο πρώην υψηλού επιπέδου επίσημη κυβέρνηση Reagan μας είπαν ότι "αν" εξωγήινο υλικό ήταν στην κατοχή της αμερικανικής κυβέρνησης, θα ήταν φυσικά να χαρακτηριστεί, ενώ ένα άλλο πολύ σεβαστή πρώην αξιωματικός της CIA Ειδικών Επιχειρήσεων τόνισε ότι για να μας «Όλα [ CIA] οι εργαζόμενοι υπογράψουν μια συμφωνία μυστικότητα. Παραβίαση της συμφωνίας αυτής μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις. "Όταν κάναμε διπλά σαφές σε αυτό το βετεράνος της CIA ότι η έρευνα μας που σχετίζονται ειδικά με το θέμα των UFO, επανέλαβε τη θέση του λέξη προς λέξη, με την προσθήκη" Καλή σου μέρα. "Σε Θεωρητικά, οι κυρώσεις περιλαμβάνουν ζωή στη φυλακή ή ακόμα και μια ποινή θανάτου. 

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, Μπράντον έχει πέσει έντεχνα μέσα από τις ρωγμές στο εθνικό σύστημα ασφαλείας. Ακόμα κι αν στην πράξη η κυβέρνηση είναι σαφώς ευαίσθητο για το φαινόμενο των UFO (με δεσμίδες αποχαρακτηρισμένα έγγραφα από κάθε κλάδο της κυβέρνησης αποκαλύπτοντας σε υψηλό επίπεδο την ανησυχία του για περιστατικά UFO σε όλο τον κόσμο στη μετά τον Ψυχρό Πόλεμο εποχή), έχει διατηρήσει από το κλείσιμο της Έργο της USAF Blue Book το 1969 ότι τα UFO δεν είναι σίγουρα ένα ζήτημα εθνικής ασφάλειας. Επιπλέον, η ίδια η έννοια της «εθνικής ασφάλειας» είναι πιο ολισθηρό από αυτό που συνήθως προτείνεται από την εικόνα της πλατείας-Jawed, να είναι προσαρμοσμένη-οι άντρες με όπλα. Πρώην Πρόεδρος της ΖΗΤΗΜΑ, Τζον Hollister Hedley, σχολίασε πρόσφατα ότι ακόμη και τον δικό του ορισμό της CIA της εθνικής ασφάλειας δεν ήταν «σκληρή και γρήγορη" ή "απόλυτη ή σταθερά." Κατά συνέπεια, αν υπάρχει κάποια αλήθεια στις δηλώσεις Μπράντον ή όχι, η Ουάσιγκτον θα να πιεσμένοι για τη δίωξη, ακόμα και αν είχε τη βούληση να το πράξει.

Ζητήσαμε Chase Brandon να επεξεργαστεί και να αιτιολογήσει τις παρατηρήσεις του Ρόσγουελ. Έχει ακόμη να απαντήσει.

Επίσης, απέστειλε στην CIA, έναν κατάλογο ερωτήσεων και ζήτησε επίσημη απάντηση στους ισχυρισμούς του Μπράντον. Ο Οργανισμός μας διαβεβαίωσε ψάχνουν σε έρευνα και θα μας πάρει πίσω σε μας "γρήγορα". Ακόμα περιμένουμε.

nyxtobaths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...