Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η γυναίκα που είναι ταυτόχρονα δυο άνθρωποι!

Η γυναίκα που είναι ταυτόχρονα δυο άνθρωποι!
Εκεί που η πραγματικότητα ξεπερνά την επιστημονική φαντασία.
Η ιστορία είναι λίγο περίπλοκη οπότε διαβάστε τη προσεκτικά... πραγματικά αξίζει!
Η Lydia Fairchild είναι η γυναίκα που είναι δυο άνθρωποι ταυτόχρονα! Για την ακρίβεια είναι η ίδια και η δίδυμη αδελφή της σε... έναν άνθρωπο!

Όλα ξεκίνησαν το 2002, σύμφωνα με το δίκτυο ABC. Η Lydia Fairchild γέννησε δίδυμα. Ο πατέρας τους ήταν ένας άνδρας με τον οποίο η Lydia διατηρούσε μια περιστασιακή σχέση με τον Jamie Townsend. Εκείνος αρνήθηκε να αναγνωρίσει τα παιδιά και τότε προχώρησαν σε τεστ DNA. Το τεστ έδειξε ότι ο Jamie ήταν ο πατέρας των διδύμων αλλά η Lydia δεν ήταν η μητέρα τους!

Πώς γίνεται λοιπόν μια γυναίκα να γεννήσει μη δικά της παιδιά;

Οι γιατροί εξεπλάγησαν τόσο που όταν η Lydia ξαναέμεινε έγκυος μερικά χρόνια μετά παρακολουθούσαν την εγκυμοσύνη της μέρα τη μέρα. Και πάλι, η Lydia δεν γέννησε το παιδί της αλλά το παιδί κάποιας άλλης γυναίκας.
Η γυναίκα αυτή ήταν η αδελφή της Lydia. Μια αδελφή όμως που δεν γεννήθηκε ποτέ! Όταν ήταν ακόμη ζυγωτά (το πρώτο στάδιο της ανθρώπινης ζωής, ο δικύτταρος εκείνος σχηματισμός που προκύπτει από την ένωση ενός ωαρίου και ενός σπερματοζωαρίου) η Lydia και η δίδυμη αδελφή της, μέσω μιας πολύπλοκης διαδικασίας που ακόμη δεν είναι πλήρως κατανοητή στους επιστήμονες, τα δυο αυτά ζυγωτά ενώθηκαν. Και έγιναν ουσιαστικά δυο άνθρωποι σε... έναν! Κάποια κομμάτια του DNA του ζυγωτού που θα γινόταν η δίδυμη αδελφή της Lydia επιβίωσαν ανέπαφα μέσα στη Lydia! Και ουσιαστικά αυτό το κομμάτι του DNA σχημάτισε τα αναπαραγωγικά όργανα της Lydia και για αυτό τα ωάρια της δεν είναι δικά της!
Η απίστευτη αυτή ιστορία δεν είναι μοναδική. Ένα αντίστοιχο περιστατικό καταγράφηκε το 1998 με την 52χρονη Karen Keegan που επίσης βρέθηκε ότι είναι 2 άνθρωποι σε έναν!
Οι γιατροί μελετούν το φαινόμενο με προσοχή. Ονομάζουν τους ανθρώπους αυτούς "ανθρώπους - χίμαιρες", από το μυθικό τέρας Χίμαιρα που ήταν πολλά ζώα σε ένα: είχε σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού, και ουρά φιδιού.
Όπως υποστηρίζουν πάντως, το φαινόμενο αυτό ίσως γίνει πιο συχνό όσο αυξάνονται οι κυήσεις μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.

1 σχόλιο:

  1. ___ ░██████░_ ░██████░
    __░██▓░░▓██__██▓░░▓██░
    _░██▓░░░░▓███▓░░░░▓██░
    _░██▓░░░░░░█░░░░░▓██░
    __ ░██▓░░░░░░░░░▓██░
    ____░██▓███░░░███▓██░
    __ ░██▓░░▓██░██▓░░▓██░
    _░██▓░░░░▓███▓░░░░▓██░
    __ ░██▓░░░░░░░░░░░▓██░
    ____░██▓░░░░░░██░▓██░
    ______ ░██▓░░░░██▓██░
    ______ ███ _██▓███▌██▌
    ______███______████▐██▌
    _____████___████▐████▐██
    ___██████████▐████▐███▌
    __███████████████▐███▌
    █▐██████████████▐███
    ██████▐█████████
    ███████.............................★MaRiBeL★

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...