Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Διαβάστε όλα τα ρεκόρ του σεξ !

Τα περισσότερα είναι αδιανόητα!!

Ρεκόρ πατρότητας: Ο βασιλιάς του Μαρόκο από το 1672 μέχρι 1727 Moulay Ismail Ibn Sharif ήταν γνωστός στη χώρα του ως ο «Βασιλιάς του Πολέμου». Οι αναφορές θέλουν το βασιλιά να έχει αποκτήσει συνολικά 888 παιδιά. Υπολογίζεται ότι για να επιτευχθεί ο αριθμός αυτός, ο βασιλιάς θα έπρεπε να κοιμάται με ένα μέσο όρο 4,8 γυναικών κάθε μέρα για 40 χρόνια!
Ρεκόρ μητρότητας: Η γυναίκα του ρώσου χορικού Feodor Vassilyev θεωρείται η γυναίκα που έκανε τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο. Συνολικά απέκτησε 69, εκ των οποίων 32 ήταν δίδυμα, 21 τρίδυμα και 16 τετράδυμα. Συνολικά είχε 17 γέννες μεταξύ του 1725 και 1765.
Νεότερος πατέρας και μητέρα: Ο Sean Stewart είχε απασχολήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν σε ηλικία 12 ετών, η 16χρονη φίλη του γέννησε ένα αγοράκι. Η νεότερη πάλι μητέρα ήταν η Lina Medina από το Περού που σε ηλικία 5 χρόνων, 7 μηνών και 17 ημερών έφερε στον κόσμο ένα αγόρι με καισαρική επέμβαση.
Ρεκόρ οργασμού: Οι επιστήμονες Masters και Johnson κατέγραψαν το 1966 ένα γυναικείο οργασμό διάρκειας 43 δευτερόλεπτων, κάτι που θεωρήθηκε ρεκόρ.
Ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτωσης: Η μεγαλύτερη απόσταση εκσπερμάτωσης που έχει ποτέ καταγραφεί έφτασε τα 6 μέτρα και έγινε από τον Horst Schultz.
Το μεγαλύτερο ομαδικό σεξ: Πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία με 250 ζευγάρια να επιδίδονται σε περιπτύξεις στο ίδιο χώρο!
Ρεκόρ κατάποσης σπέρματος: Στο στομάχι της αμερικανίδας Michelle Monaghan βρέθηκαν 0,91 λίτρα σπέρματος. Η ποσότητα αυτή αφαιρέθηκε από το στομάχι της σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες το 1991!
Το μεγαλύτερο πέος: Ο David Reuben στο βιβλίο του «Everything You Wanted to Know about Sex» του 1966, ισχυρίστηκε ότι μέτρησε το μήκος του πέους ενός άντρα που έφτανε τα 35,5 εκατοστά. Αυτό ωστόσο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος σήμερα θεωρείται πως είναι ο 41χρονος Jonah Falcon καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone έχει μήκος 34 εκατοστά σε πλήρη στύση.
Ρεκόρ σεξουαλικών επαφών σε 24 ώρες: Ανήκει στην πορνοστάρ Lisa Sparxxx η οποία το 2004 κατά τη διάρκεια του «Eroticon» είχε επαφή με 919 άντρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...