Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ακαδημία γαμπρών για… χαρούμενες συζύγους

Ακαδημία γαμπρών για… χαρούμενες συζύγους
Οι μέλλουσες νύφες θα μπορούν από εδώ και στο εξής να προσθέσουν ακόμη ένα πράγμα στη λίστα τους πριν από το γάμο: εντατικά… συζυγικά μαθήματα για τους μέλλοντες συζύγους τους σε μια Ακαδημία Γαμπρών.
Το ξενοδοχείο Worcester Whitehouse Hotel προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο για νεόνυμφα ζευγάρια, στο οποίο περιλαμβάνονται πρακτικά μαθήματα για τους άντρες, προκειμένου να ακονίσουν τις δεξιότητές τους σε διάφορες δουλειές του σπιτιού, έτσι ώστε να διατηρήσουν το άλλο τους μισό ευτυχισμένο καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου.
Οι μαθητευόμενοι της Ακαδημίας Γαμπρών (Groom Academy) θα μάθουν πώς να φέρνουν εις πέρας βασικές δουλειές του σπιτιού, όπως το καθάρισμα και το σιδέρωμα, καθώς επίσης και την τέχνη της δημιουργίας του τέλειου κοκτέιλ, για να μπορούν να χαλαρώνουν μαζί με τη σύζυγό τους πίνοντας ένα δροσιστικό ποτό.
Ακόμη, ο έμπειρος σεφ του ξενοδοχείου παραδίδει μαθήματα μαγειρικής και έναν οδηγό βήμα-βήμα για το πώς να φτιάχνουν μια σειρά από λιχουδιές, για να εντυπωσιάσουν τις αγαπημένες τους σε ειδικές περιπτώσεις.
Το πακέτο διαμονής-επιμόρφωσης προσφέρεται στην τιμή των 198 λιρών Αγγλίας (για δύο άτομα) ή στις 129 λίρες για μονόκλινο δωμάτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...