Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Πωλείται σπίτι με δώρο… την ιδιοκτήτριά του!

Πωλείται σπίτι με δώρο… την ιδιοκτήτριά του!Η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Γιογκιακάρτα της Ινδονησίας έθεσε προς πώληση το ακίνητο της, περιλαμβάνοντας στο «πακέτο» και… τον εαυτό της. Καταβάλλοντας περίπου 70.000 ευρώ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το σπίτι, το γκαράζ, τηαυλή, αλλά και… τη 40χρονη ιδιοκτήτρια του ακινήτου.

Με την ιδιοκτήτρια Ουίνα Λία να αναζητά αγοραστή, αλλά και σύζυγο, ο μεσίτης που ανέλαβε την πώληση του σπιτιού της πρότεινε να δημοσιεύσουν μία αγγελία που να συνδυάζει και τα δύο, κάτι που η 40χρονη δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η μάλλον ασυνήθιστη αγγελία έκανε τον γύρο του κόσμου, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με την κα Ουίνα να δίνει μία σειρά από τηλεοπτικές συνεντεύξεις, δηλώνοντας ότι «έτσι κι αλλιώς έψαχνα και για σύζυγο».

Σύμφωνα με τον «Independent», το σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δάπεδα από γρανίτη και μία λίμνη με ψάρια στην αυλή, με την ανύπαντρη μητέρα να σημειώνει ότι θα ήταν ιδανικό για εκείνη να πουλήσει το σπίτι, αλλά να βρει ταυτόχρονα και το άλλο της μισό.

Πάντως, ο μεσίτης Ντιαν Πούρνα Ντιργαντάρα, ο οποίος είχε την ιδέα για την αγγελία, τονίζει σε όσους ενδιαφέρονται για το σπίτι ότι δεν είναι απαραίτητο να παντρευτούν την ιδιοκτήτριά του.

«Έλαβα δεκάδες τηλεφωνήματα, μπορεί και εκατοντάδες, μέσα σε λίγες ώρες. Αν κάποιος θέλει μόνο το σπίτι, μπορεί να το έχει», πρόσθεσε ο μεσίτης, μιλώντας στο περιοδικό Time.
http://www.zougla.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...