Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Πρωτοποριακή απόφαση για συζυγικό καβγά

Διαβάστε πως ένας καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι κατέληξε σε δικαστική διαμάχη και ποια ήταν η τελική απόφαση που εξέπληξε τους πάντες.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 47χρονος Τζόσεφ Μπρέι ξέχασε να ευχηθεί χρόνια πολλά στην σύζυγό του την ημέρα των γενεθλίων της. Το αποτέλεσμα ήταν το ένα να φέρει το άλλο και από μια λογομαχία να φτάσουμε στο σημείο, όπου ο Τζόσεφ έσπρωξε την γυναίκα του στον καναπέ, την έπιασε από το λαιμό και έκανε κίνηση να την γρονθοκοπήσει. Ευτυχώς για τον ίδιο, συγκρατήθηκε.
Αφού, εκλήθη η αστυνομία και έγινε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, η υπόθεση κατέληξε στις αίθουσες του δικαστηρίου. Ο δικαστής Τζον Χάρλεϊ αποφάσισε πως το καλύτερο για τη συμμόρφωση του 47χρονου δεν θα ήταν να φυλακιστεί ή να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, αλλά να δείξει έμπρακτα τη μεταμέλειά του.
Η απόφαση του δικαστηρίου υποχρεώνει τον Τζόσεμ Μπρέι να δώσει στη σύζυγό του ένα μπουκέτο λουλούδια, μια ευχετήρια κάρτα γενεθλίων, να την βγάλει έξω για δείπνο σε ένα μαγαζί της αλυσίδας Red Lobster και εν συνεχεία να την πάει για μπόουλινγκ. Επιπλέον, συνέστησε στο ζευγάρι να βρει ένα σύμβουλο γάμου.
Ο δικαστής έκρινε πως το περιστατικό δεν ήταν κάτι το σημαντικό από τη στιγμή που η γυναίκα δεν ήταν χτυπημένη ή τραυματισμένη (το παραδέχτηκε και η ίδια, ενώ ο σύζυγός της είχε λευκό ποινικό μητρώο). Την ρώτησε τι της αρέσει να κάνει και αν της αρέσει ένα συγκεκριμένο ρεστοράν και πήρε τις απαντήσεις «μπόουλινγκ και Red Lobster», τις οποίες συμπεριέλαβε στην απόφασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...