Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Κούπα ζεσταίνει τον καφέ σας χωρίς ρεύμα!



Πόσο εκνευριστικό είναι να παίρνετε στην δουλειά τον καφέ σας από το σπίτι και στο τέλος να έχει κρυώσει; Φυσικά το να ξαναζεστάνεις τον καφέ σου δεν είναι και ότι το καλύτερο, αφήστε που σπαταλάτε άδικα ρεύμα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να σας παρουσιάσουμε μία νέα κούπα καφέ που ξαναζεσταίνει μόνη της το ρόφημά σας, χωρίς την χρήση ρεύματος. Ο σχεδιαστής Ryan Jongwoo Choi δημιούργησε την κούπα Burning Cup Design που τα κάνει όλα μόνη της.
Η κούπα χρησιμοποιεί ένα συστατικό κλειδί για να ανεβάσει την θερμοκρασία χωρίς ηλεκτρισμό. Η ουσία αυτή ονομάζεται οξικό νάτριο το οποίο έχει την ιδιαιτερότητα να είναι στέρεο όταν είναι παγωμένο και υγρό όταν ανεβάσει θερμοκρασία.
Ο  ζεστός σας καφές μέσα στην κούπα ζεσταίνει το οξικό νάτριο και όταν ο καταναλωτής αισθάνεται ότι ο καφές του αρχίζει να κρυώνει, μπορεί να πατήσει ένα κουμπί το οποίο ενεργοποιεί το οξικό νάτριο το οποίο θα λειτουργήσει ως ο παράγοντας που ζεσταίνει ξανά τον καφέ σας.
Αυτή η ανακάλυψη ενδέχεται να είναι το θερμό του μέλλοντος. Προς το παρόν, ο δημιουργός βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια κατασκευής.

Σχεδιαστής: Ryan Jongwoo Choi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...