Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«SKULL AND BONES»


H ΠIO EΠIKINΔΥNH ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Οι μυστικές λέσχες υπάρχουν και λειτουργούν εδώ και πάνω από έναν αιώνα, και ακόμα περισσότερο σε διάφορα σημεία του πλανήτη, και ακριβώς για τον λόγο ότι είναι μυστικές έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ανθρώπων ερευνητών, ιστορικών, δημοσιογράφων, συγγραφέων κ.τ.λ. να ασχοληθούν μαζί τους.


Και βέβαια το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων ανθρώπων να μάθουν το τι συμβαίνει σε αυτές τις λέσχες.
Τα μέλη αυτών των μυστικών οργανώσεων συνεδριάζουν πάντα μυστικά, πάντα σε κλειστό κύκλο μυημένων και πάντα με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ολη αυτή η μυστικοπάθεια είναι που προκαλεί τις υποψίες, κυρίως κακοπροαίρετες.
Οι πιο γνωστές από αυτές τις οργανώσεις είναι οι ILLUMINATI (Πεφωτισμένοι), Λέσχη BILDERBERG ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ κ.τ.λ. Ολες αυτές οι οργανώσεις φέρονται να έχουν σχέση με μασονικές στοές και οργανώσεις του διεθνούς σιωνισμού.
Κατά την γνώμη μου υπογείως συνδέονται μεταξύ τους και δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό. Την παγκόσμια κυριαρχία. Ολες αυτές οι μυστικές λέσχες κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνες και έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ιστορικούς ως αναμεμειγμένες σε γεγονότα που σημάδεψαν το ρου της ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ίδιες βέβαια, αρνούνται τις όποιες κατηγορίες.
Αν όλες οι παραπάνω λέσχες χαρακτηρίζονται επικίνδυνες τότε η οργάνωση SKULL AND BONES (κρανίο και οστά) θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται η πλέον επικίνδυνη. Η αδελφότητα του θανάτου ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, όπως έχει χαρακτηριστεί, ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ, από τον William Russel, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και μυήθηκε στους ILLUMINATI που είχε ιδρύσει ο Adam Weishaupt.
Σύμβολο της οργάνωσης είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκκαλα χιαστί, και από κάτω ο μυστικός αριθμός 322 (στον οποίο θα αναφερθούμε πιο κάτω) και τα μέλη της ονομάζονται «σκελετάνθρωποι».
Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του ΥΑLE τον οποίο ονόμαζαν «ο τύμβος» (THE TUMB), ο οποίος δεν έχει καθόλου παράθυρα, δείγμα του πόσο απόκρυφα πράγματα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα.
Οι βαριές πόρτες, οι σιδερένιες μπάρες, τα πολλά λουκέτα και η μεσαιωνική αρχιτεκτονική του κτιρίου ολοκλήρωναν την εικόνα.
Το 1876 μια ομάδα φοιτητών ωθούμενη από περιέργεια θέλησαν να εισχωρήσουν στον «τύμβο» μιας και για αρκετά χρόνια δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στις συνεδριάσεις της οργάνωσης. Ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις βαριές πόρτες του κτιρίου.
Πράγματι μια νύχτα που δεν ήταν κανείς εκεί και αργά μετά τα μεσάνυχτα με πλήρη μυστικότητα κατάφεραν να παραβιάσουν μια πολύ μικρή πόρτα στην πίσω μεριά του κτιρίου, αυτό όμως που θα έβλεπαν θα τους σημάδευε για όλη τους την ζωή. Παντού, κεριά στους τοίχους με αμυδρό φωτισμό, βελούδινα υφάσματα με το σήμα της οργάνωσης, περίεργα σύμβολα, μαχαίρια, φέρετρα και μια μεγάλη συλλογή από κόκκαλα και νεκροκεφαλές.
Επίσης συνάντησαν μυστικές αίθουσες αριθμημένες άλλες κλειστές και άλλες ανοιχτές και όλα αυτά σε ένα κτίριο που εσωτερικά έμοιαζε με λαβύρινθο. Το ενδιαφέρον τους προκάλεσε η κυρίως αίθουσα με τον αριθμό 322 που υπήρχε και στο έμβλημα της οργάνωσης. Εκεί υπήρχαν ολόκληροι σκελετοί και κρανία διασήμων προσωπικοτήτων όπως του αρχηγού των Ινδιάνων Απάτσι και του Μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα καθώς και άλλων.
Ήταν τρομερό, τα μέλη της οργάνωσης «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» άνοιγαν τάφους και έπαιρναν τα κόκκαλα και τα κρανία για την συλλογή τους.
Τυμβωρύχοι λοιπόν. Αυτό, λοιπόν, που θα έπρεπε να μας προβληματίσει όλους τους ελεύθερους ανθρώπους, το πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι μια οργάνωση που συλεί τάφους και κλέβει σκελετούς;


Το τι συμβαίνει στις τελετές μυήσεως και στις συνεδριάσεις νομίζω ότι μπορεί να το καταλάβει ο καθένας.
Με το πέρασμα των χρόνων έφθασαν στο φως της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία για αυτή την σκοτεινή οργάνωση, από ανθρώπους που προσπάθησαν να ξεσκεπάσουν τα μυστικά της.
Τα νέα στοιχεία αποκάλυψαν τις τελετές εισδοχής νέων μελών γυμνών μέσα σε φέρετρα πίνοντας αίμα, παρουσία παλαιοτέρων μελών που φορούσαν περίεργες μάσκες με εξίσου περίεργους συμβολισμούς. Οι τυμβωρυχίες επιβεβαιώθηκαν, ενώ όποιος αποκάλυπτε μυστικό αυτής της οργάνωσης ή επιθυμούσε να σταματήσει, φονευόταν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις 15 άτομα κάθε χρόνο επιλέγονται για να εισέλθουν στην αδελφότητα του θανάτου. Ένα ακόμα δείγμα του πόσο αυστηρά και μυστικά λειτουργεί αυτή η οργάνωση.
Μέλη, αποδεδειγμένα της οργάνωσης «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» υπήρξαν ο George Bous ο νεότερος καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του.
Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Μέλη επίσης της οργάνωσης φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών. Αυτά είναι μερικά από τα ονόματα. Ακολουθούν διάσημοι πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες κ.τ.λ. που φέρονται να έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο».
Με λίγα λόγια άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά και κινούν τα νήματα παγκοσμίως και επηρεάζουν τις ζωές όλων των λαών της γης.
Όσον αφορά τον αινιγματικό αριθμό 322 δόθηκαν διάφορες ερμηνείες από πολλούς συγγραφείς. Άλλοι είπαν ότι συμβολίζει το 3 κεφάλαιο 22 εδάφιο από το βιβλίο «Γένεσις» της Παλαιάς Διαθήκης, άλλοι ότι συμβολίζει κωδικοποιημένη αριθμολογικά έννοια. Οι πιο πολλοί ερευνητές, όμως, κατέληξαν στο ότι σχετίζεται με την ημερομηνία θανάτου του γνωστού ρήτορα Δημοσθένη.
Ο γνωστός ρήτορας Δημοσθένης γεννήθηκε το 384 π.Χ. και πέθανε το 322 π.Χ. Όμως ο Δημοσθένης ήταν γνωστός πολέμιος της ελληνικής – μακεδονικής αυτοκρατορίας του Φίλιππου του Β’ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Συνεπώς, προκύπτει ένας τρομακτικός συνειρμός σκέψεων από αυτή την αλληλουχία των συμβολισμών.
Η Αδελφότητα του θανάτου «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» θέλει να καταστρέψει τον Ελληνισμό όπως ο Δημοσθένης. Γνωρίζω ότι αυτή η αποκάλυψη θα συγκλονίσει και θα συζητηθεί.
Έχει όμως και συνέχεια. Ο Δημοσθένης φέρεται από την επίσημη ιστορία να αυτοδηλητηριάστηκε όταν άρχισε να εγκαθιδρύεται και να απλώνεται η μακεδονική αυτοκρατορία.
Το ίδιο, είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει και με όσα μέλη της οργάνωσης αποτυγχάνουν στο σκοπό που τους ανατέθηκε από την ηγεσία.
Αυτό, λοιπόν, είναι το μυστικό των μυστικών που συμβολίζει ο μυστικός αριθμός 322 στο έμβλημα της οργάνωσης, και αυτό που συντάραξε τους ερευνητές όταν άρχισαν να συνδυάζουν τους συμβολισμούς και τα γεγονότα. Αυτή η οργάνωση δεν είχε σχέση με τις άλλες, αυτή η οργάνωση ήταν πραγματικά πολύ επικίνδυνη.
Θα έπρεπε να δούμε κάποιες από τις ενέργειες που αποδίδονται στην αδελφότητα του θανάτου «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ», γεγονότα με πολύ σκοτεινό παρασκήνιο.
Της καταλογίζουν, λοιπόν, τα εξής:
- Οι «σκελετάνθρωποι» φέρονται να έχουν ανάμειξη παρασκηνιακά στο μεγάλο οικονομικό κραχ που έπληξε τις ΗΠΑ το 1929 κι όλο τον δυτικό κόσμο (οι όποιοι συσχετισμοί με την μεγάλη οικονομική κρίση του 2008 δικοί σας).
- Στενές επαφές με την μεγάλη μασονική στοά Ρ2 της Ιταλίας
- Την βλέπουν πίσω από την βύθιση του υπερωκεάνιου «LOUSITANIA» που υπήρξε η αφορμή για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
- Η εμπλοκή επίσης των ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο φέρεται να έχει σχέση με την οργάνωση
- Μέλη της φέρονται να βρίσκονται πίσω από δολοφονίες πολιτικών, τραπεζιτών κ.τ.λ. στις ΗΠΑ και όχι μόνο.
- Οι ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι φέρεται να υποκινήθηκαν σε παρασκηνιακό επίπεδο από τους «σκελετάνθρωπους».
- Μέλη της φέρονται πίσω από το χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Ν. Υόρκης καθώς και στο χτύπημα στο Πεντάγωνο με άγνωστο τρόπο.
- Μέλη της φέρεται να υποκινούν όλες τις αντιδράσεις εναντίον του ορθόδοξου Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σε αυτά και άλλα πολλά γεγονότα που συγκλόνισαν την παγκόσμια ιστορία με αμέτρητα θύματα φέρονται να εμπλέκονται μέλη της οργάνωσης «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ». Δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί από συγγραφείς βιβλίων και δημοσιογράφους ως η πλέον επικίνδυνη μυστική οργάνωση. Τα γεγονότα που φέρονται να εμπλέκονται μέλη της το αποδεικνύουν περίτρανα.
Για περισσότερες πληροφορίες θα συνιστούσα να μελετήσετε το εξαιρετικό βιβλίο του ANDREAS VON RETYI «Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – SKULL AND BONES». Ένα άλλο όμως στοιχείο που αφορά αυτή τη λέσχη και ήρθε πρόσφατα στο φως συντάραξε. Μετά το χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, που όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, φέρονται αναμεμειγμένα μέλη της οργάνωσης, ξεκίνησε η μεγάλη εκστρατεία των ΗΠΑ από τον George Buss (μέλος της οργάνωσης) εναντίον της τρομοκρατίας και ο πόλεμος κατά του Ιράκ.
Η επίθεση αυτή κατά του Ιράκ ξεκίνησε στο 22 Μαρτίου του 2003 δηλαδή στις 22/3/2003. Με μια μεγάλη διαφορά, όμως, που πρόσεξαν λίγοι. Οι Αμερικανοί γράφουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα στην χρονολόγηση, έτσι έχουμε 3/22/2003.
Και πάλι τα στοιχεία και οι απόκρυφοι συμβολισμοί τρομάζουν, και πάλι ο μυστικός αριθμός 322 παρών. Και πάλι πίσω από γεγονότα που στοίχειωσαν την παγκόσμια ιστορία οι «σκελετάνθρωποι».
Σύμπτωση; Ισως, για τους πολλούς, όχι όμως για αυτούς που μπορούν να βλέπουν πίσω από τα γεγονότα. Οι συμβολισμοί πάντα χρησιμοποιούνταν σε αποκρυφιστικό επίπεδο και όλα αυτά δεν μπορεί να φαντάζουν τυχαία.
Συνέλληνα, Συνελληνίδα απέναντι σε αυτά που σχεδιάζουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές μέσα σε πανίσχυρες μυστικές λέσχες η καλύτερη άμυνα είναι η αποκάλυψη της δράσης τους.
Αυτό είναι που τους φοβίζει, γιατί είναι άνθρωποι του σκότους, σατανικοί και συνωμότες που δεν διστάζουν ακόμα και στο μεγαλύτερο κακό μπροστά στον υπέρτατο στόχο τους. Την παγκόσμια κυριαρχία.
Αυτό είναι και το καθήκον όλων των σκεπτομένων και ελευθέρων Ελλήνων, η αναζήτηση της αιτίας των συμφορών μας, και σε αυτό θέλει να συνεισφέρει και το παρόν άρθρο. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, λίγοι γνωρίζουν την εν λόγω οργάνωση και ακόμη λιγότεροι έψαξαν να βρουν στοιχεία.
Κλείνοντας να θυμάστε: Μπροστά στην οργάνωση «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» οι ILLUMINATI και οι άλλες μασονικές οργανώσεις, φαντάζουν ακίνδυνες.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΡΙΤΣΑΡΩΛΗΣ
http://www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...