Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

10 αρρωστημένα σενάρια που μας επιφυλάσσει η επιστήμη στο προσεχές μέλλον.




 Γράφει ο Zervas Georgios Marios

Αυτά που ετοιμάζει η εταιρικά κατευθυνόμενη επιστήμη για το σύνολο της ανθρωπότητας απέχουν αρκετά από τα ονειρικά ουτοπικά σενάρια που απεικονίζονται συχνά πυκνά από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Και για να το ακούσουμε από τα ίδια τα στόματα των εταιρικά χειραγωγούμενων μέσων, η επιστήμη είναι πάντα ‘καλή’ για την ανθρωπότητα. Τα επιστημονικά επιτεύγματα βαφτίζονται ‘ανακαλύψεις’ και ποτέ πισωγυρίσματα παρόλο που πολλά από αυτά έχουν αποδειχτεί καταστροφικά για την ανθρωπότητα (ατομικές βόμβες ή γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί)


Ενώ η αμόλυντη γνήσια επιστήμη αποτελεί αναμφισβήτητα, αναγκαία προδιαγραφή για οποιοδήποτε πολιτισμό αναζητά να διευρύνει την κατανόηση του για το σύμπαν ,αυτό που κυβερνά το τοπίο σήμερα δεν είναι ‘αγνή’ επιστήμη αλλά μία εταιρικά καθοδηγούμενη ψευδοεπιστήμη που επιδιώκει να μεγεθύνει τα κέρδη των πολυεθνικών και όχι τον πνευματικό πλούτο. Και εξαιτίας αυτής της διαστρεβλωμένης επιστήμης έρχεται μια νέα εποχή, που θα συνοδεύεται από κυριολεκτικά τρομακτικές ανακαλύψεις που σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

 Για αυτό και έχουμε ταξινομήσει σε μια λίστα δέκα μελλοντικές τεχνολογίες πού πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν για να παραγκωνίσουν τις ελευθερίες μας, υποδουλώνοντας μας στα πολυεθνικά αφεντικά.

1. Ανθρώπινα όργανα καλλιεργημένα σε γενετικά τροποποιημένα, πατενταρισμένα γουρούνια.

Όσοι βρίσκονται σε επείγουσα ανάγκη να βρούνε συμβατό μόσχευμα θα το προμηθεύονται απευθείας από την Monsanto.Η οποία θα φροντίζει άμεσα να το καλλιεργήσει σε μεταλλαγμένα, γονιδιακά διασταυρωμένα γουρούνια τα οποία φυσικά θα τρέφονται με τροποποιημένους σπόρους. Η αφαίρεση θα γίνεται κατόπιν της ευθανασίας του ζωντανού ώστε το μόσχευμα να διατηρείτε φρέσκο. Στην συνέχεια νοσοκομεία που θα διασυνδέονται με το μαύρο εμπόριο οργάνων αλλά και με παράνομες μεταμοσχεύσεις θα φροντίζουν να το παραδώσουν στον αιτούντα κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο . 



2.Συμπεριφορικά εμβόλια που θα επανακαλωδιώνουν τα νευρικά κέντρα του εγκεφάλου και θα εξαλείφουν την αντιγνωμία.


Η ανυπακοή θα είναι ασθένεια. Και η θεραπεία για την ανυπακοή (σήμερα ο ‘’ιατρικός’’ της όρος είναι Εναντιωτική Προκλητική Διαταραχή) θα είναι ένα προχωρημένο εμβόλιο που θα επανακαλωδιώνει τις βιολογικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Μετά την ένεση ειδήμονες ψυχολόγοι, θα καλούνται από το κράτος να αξιολογήσουν το άτομο. Αν η συμπεριφορά του είναι ικανοποιητική θα χαρακτηρίζεται ‘’κοινωνικά αποδεκτός’’.
Θα ονομάζεται συμπεριφορικό εμβόλιο, στην πραγματικότητα θα είναι μια χημική λοβοτομή του εγκεφάλου. Αυτού του είδους η τεχνολογία θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για το παγκόσμιο αστυνομικό καθεστώς, το οποίο δεν θα δείχνει καμία ανοχή σε οποιουδήποτε είδους ανεξάρτητη και κριτική σκέψη, ιδίως όταν στρέφεται ενάντια στο κράτος.




3. Παρακολούθηση όλων των στατιστικών υγείας και ζωτικών ενδείξεων από το αστυνομικό κράτος. 


Τα ιατρικά αρχεία μας δεν θα θεωρούνται πλέον προσωπικά δεδομένα. Στο κοντινό μέλλον οι πολίτες θα εμφυτεύονται με βιομετρικά τσιπ παρακολούθησης που θα μεταβιβάζουν στην κυβέρνηση πληροφορίες για τον σφυγμό τους, τον ρυθμό αναπνοών και το ποσοστό ναρκωτικών ή παρανομών φαρμακευτικών ουσιών που θα βρίσκεται στο αίμα τους. Αυτά τα εμφυτεύματα θα χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση για να εξαναγκάσουν τους πολίτες να πάρουν τα φάρμακα τους. Επιπρόσθετα θα χρησιμοποιούνται για να εντοπίζονται και να συλλαμβάνονται όσοι παίρνουν εθιστικές ουσίες (συμβατικά φάρμακα) χωρίς την συνταγή γιατρού αλλά και όσοι δοκιμάζουν ναρκωτικά όπως κάνναβη. Κυρίως όμως θα επιβλέπεται το επίπεδο θρεπτικών ουσιών στον οργανισμό ώστε να αποφεύγονται υψηλά ποσοστά διαφόρων βιταμινών και ιχνοστοιχείων όπως η βιταμίνη D. Τα προβατοειδή θα βρίσκονται σε μια χρόνια κατάσταση ελλειμματικής διατροφής, ώστε να ελέγχονται πολύ ευκολότερα. Η κυβέρνηση βέβαια για να δικαιολογηθεί θα επινοήσει διάφορες ευρηματικές δικαιολογίες όπως ,το ότι γίνεται για λόγους ασφάλειας ή για την αποτροπή της κατοχής και λήψης διαφόρων τοξικών ουσιών (βιταμίνες).


4.Η πλήρης μυστικότητα των διατροφικών συστατικών και της προέλευσης των προϊόντων.

Καθώς η βιομηχανία τροφίμων υιοθετεί όλο και πιο άπληστες και ανορθόδοξες μεθόδους για την παράγωγη τροφίμων, το σίγουρο είναι ότι θα εντείνει τις προσπάθειες της για να συγκαλύψει τα χημικά συστατικά που εμπεριέχονται στα προϊόντα. Με την διείσδυση της βιογενετικής στην παραγωγική διαδικασία (γ.τ.ο.) διάφορα συντηρητικά και χρωστικές ουσίες άκρως επικίνδυνες και βλαβερές για την υγεία του καταναλωτή θα μετονομάζονται και θα επαναπροσδιορίζονται ώστε να απαλλάσσονται από δυσάρεστες ονομασίες, χωρίς να αφήνουν στον καταναλωτή περιθώρια καχυποψίας. Σύντομα συντηρητικά όπως το βενζοϊκό νάτριο θα μετονομάζονται σε ‘’κρύσταλλοι φρεσκάδας’’, τα τεχνητά χρώματα σε ‘’προσθήκη φυσικών χρωμάτων’’ κτλ. Πάνω από όλα η βιομηχανία τροφίμων θέλει να αποκρύψει την προέλευση των προϊόντων της, τον τρόπο παρασκευής τους και τα επιζήμια συστατικά που θα εμπεριέχουν, γιατί και οι τρεις κατηγορίες δεν θα είναι ευχάριστα νέα για την υγεία μας.
Η απόλυτη ποινικοποίηση οικιακά παραγομένων φαγητών και φαρμάκων, με αποτέλεσμα την πλήρη εξάρτηση στην βιομηχανία παράγωγης τροφίμων.
Μιας και αναφέραμε το φαγητό, στο προσεχές μέλλον εντελώς διεφθαρμένοι ‘’επιστήμονες’’ θα ισχυρίζονται ότι η παραγωγή σπιτικού φαγητού είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και εγκυμονεί κινδύνους όπως την εξ αμελείας ανάπτυξη ιών και βακτηρίων. Με τέτοιες παράλογες δικαιολογίες, η γεωργική οικιακή καλλιέργεια θα τεθεί εκτός νόμου σε πολλές χώρες ,και όσοι θα επιχειρούν να καλλιεργήσουν στα κρυφά ,(πχ ντομάτες) θα συλλαμβάνονται και θα αντιμετωπίζονται από τον νόμο ως διακινητές ναρκωτικών ουσιών. Ο απώτατος σκοπός είναι η ολοκληρωτική εξάρτηση του πληθυσμού στην βιομηχανοποιημένη παραγωγή φαγητού , όπως γίνεται σήμερα με το ηλεκτρικό ρεύμα και τα καύσιμα. Φυσικά όλα αυτά θα γίνονται με την βοήθεια επιστημόνων που θα υποστηρίζουν πως το βιομηχανικό φαγητό είναι ασφαλέστερο αφού είναι επεξεργασμένο, παστεριωμένο και ελεγμένο.




 6. Η απελευθέρωση μιας παγκόσμιας πανδημίας μέσω των εποχικών εμβολίων.

Παρόλο που παλιά τα εμβόλια προορίζονταν να αποτρέπουν ασθένειες τώρα χρησιμοποιούνται εκτενώς σαν βιολογικά όπλα για να διαδίδουν ασθένειες, να και ένας λόγος που όσοι εμβολιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κολλάνε συχνότερα την εποχική γρίπη. Στο προσεχές μέλλον οι παγκοσμιοποιητές είναι πολύ πιθανό να λάβουν την απόφαση ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει φτάσει στο ανώτερο ‘’επιτρεπτό’’ όριο , έτσι θα συμφωνηθεί να εξαπολύσουν έναν ιό μείωσης του πληθυσμού τον οποίο θα προσθέσουν στα εποχικά εμβόλια. Ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός και μπορεί να προσφέρονται και χρήματα, ώστε να καταστήσουν την διαδικασία ελκυστικότερη. Το πραγματικό σχέδιο όμως θα είναι η εξόντωση του πλεονασματικού πληθυσμού, κυρίως των ηλικιακά ευάλωτων και ευπαθών ομάδων. Κατ’ουσίαν πρόκειται για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα ευγονικής που θα εξαλείψει όλες τις αδύναμες, ευάλωτες ομάδες ,που δεν θα βρίσκονται σε θέση να συνεισφέρουν στην παραγωγική διαδικασία και θα είναι ‘’βάρος’’ για την ανθρωπότητα.




7.Ολικός κυβερνητικός έλεγχος της αναπαραγωγής και του γενετικού κώδικα των απογόνων.

Η επιλογή συντρόφου και η απόκτηση παιδιών θα απαγορεύεται να αφήνεται στην τύχη. Το επιστημονικό κατεστημένο θα επιβλέπει την αναπαραγωγική διαδικασία και μέσω αδειών και νομοθεσιών θα διασφαλίζει την διαιώνιση των επιθυμητών απογόνων. Πριν την απόκτηση παιδιών οι γονείς θα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση για άδεια αναπαραγωγής, για να εγκριθεί η αίτηση θα περνάνε από γενετικές και διανοητικές εξετάσεις, μόλις κριθούν ‘κατάλληλοι’ το κράτος θα παραχωρεί στους γονείς την άδεια αναπαραγωγής μαζί με διάφορες συνοδευτικές οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά για να αποφύγουν τυχόν –ποινές-κυρώσεις. Ομάδες ανθρώπων που
 εκδηλώνουν ‘επαναστατικές’’ τάσεις και αμφισβητούν ανοιχτά το κράτος δεν θα πληρούν τις προδιαγραφές, συνεπώς δεν θα τους παραχωρείται άδεια διαιώνισης απογόνων. Μόνο οι πιο υπάκουοι, ανεγκέφαλοι και εύπιστοι σκλάβοι θα μοιράζονται τα προνόμια της αναπαραγωγής και το επιστημονικό φασιστικό κατεστημένο θα τους επιτρέπει να αποκτήσουν όσα παιδιά θέλουν ώστε να εξασφαλίσουν την επόμενη γενιά νοητικών δούλων.



8. Εγκεφαλικά εμφυτεύματα που θα ενεργοποιούνται εξ αποστάσεως από τις αστυνομικές αρχές για τον καθησυχασμό και την παθητικοποίηση ενός ολόκληρου πλήθους.

Το μέλλον της ‘’επιστήμης’’ θα περιλαμβάνει διάφορα ηλεκτρονικά γκατζετάκια εμφυτευμένα στο ανθρώπινο σώμα. Ένα από αυτά, και το πιο βολικό, θα είναι το τσιπ ‘’ειρηνοποίησης’’ του πληθυσμού, το οποίο θα επιβληθεί με την βία μαζί με τα ήδη ενσωματωμένα τσιπ που θα χρησιμοποιούνται για εμπορικές συναλλαγές ( τα χαρτονομίσματα θα έχουν καταργηθεί και η παράνομη χρήση τους θα έχει κηρυχθεί τρομοκρατική πράξη ). Τα τσιπάκια παθητικοποίησης θα ενεργοποιούνται έπειτα από έκτακτη κυβερνητική εντολή. Η ενεργοποίηση θα γίνεται από τους πύργους μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας ή από υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αστυνομίας μέσω εξελιγμένων χειριστηρίων τα οποία θα προορίζονται αυστηρά για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Αν για παράδειγμα η αστυνομία θέλει να καταστείλει μια επικίνδυνη πορεία διαμαρτυρίας δεν θα το επιτυγχάνει με την βία αλλά μέσω των εγκεφαλικών εμφυτευμάτων και των γαληνευτικών τους επιδράσεων στους εξοργισμένους διαδηλωτές. Βρίσκεται σε εξέλιξη μια παρέλαση διαμαρτυρίας με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης?. Ενεργοποίησε το τσιπ ειρηνοποίησης και η τυραννική δικτατορία σου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, οι διαμαρτυρόμενοι θα ηρεμήσουν, θα ξαπλώσουν κάτω, και θα ονειροπολούν για ώρες. Τα ίδια τσιπ θα εξάπτουν τον εγκέφαλο σε περιόδους πολιτικών κρίσεων. Όταν για παράδειγμα μια χωρά δεχτεί μια καλοστημένη τρομοκρατική επίθεση παρόμοια τσιπ θα ενεργοποιούνται για να διεγείρουν τα πολεμικά ένστικτα του πληθυσμού της.



9.Η δημιουργία υπάκουων στρατιωτών-ρομπότ μέσω της γενετικής μηχανικής.

Στο μέλλον οι στρατιώτες ξηράς θα είναι ανθρωποειδή-υβρίδια ρομπότ, εξοπλισμένα με όλων των ειδών τα πυροβόλα και ασπίδες προστασίας, κάτι σαν το μοντέλο του εξολοθρευτή αλλά σε μια πιο ‘’ανθρώπινη’’ εκδοχή. Τα πιο ισχυρά έθνη του κόσμου θα χρηματοδοτούν μέσω μυστικών προγραμμάτων την κλωνοποίηση, την ανατροφή και την τελειοποίηση βιολογικά τροποποιημένων υπερστρατιωτών, όλα αυτά με την βοήθεια και καθοδήγηση της ‘’επιστήμης’’ της βιοτεχνολογίας. ΟΙ
υπερστρατιώτες θα κλωνοποιούνται, θα ανατρέφονται και θα εκπαιδεύονται ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο μηχανικοί και υπάκουοι. Ο σωματότυπος τους θα έχει χαρακτηριστικά ολυμπιονικών αθλητών ώστε να τους προσφέρει υψηλή λειτουργικότητα και απόδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες και ριψοκίνδυνες συνθήκες. Το μέγεθος του εγκεφάλου τους όμως θα είναι αρκετά μικρό, σχεδιασμένο ώστε να εκτελεί εντολές και ποτέ για να επεξεργάζεται και να αμφισβητεί πληροφορίες. Στο εσωτερικό τους σώματος τους θα είναι εγκατεστημένα ηλεκτρονικά εμφυτεύματα για να ‘’καταστέλλουν’’ οποιοδήποτε συναίσθημα απορρέει από την ημιανθρώπινη φύση τους. Βιονικά εξαρτήματα θα τοποθετούνται σε διάφορα σημεία του σώματος τους ώστε να ενισχύουν τις ικανότητες μάχης. Στους αμφιβληστροειδείς για παράδειγμα θα βρίσκονται εμφυτεύματα που θα ενισχύουν την όραση, στον εγκέφαλο τους τσιπάκια gps, στο εσωτερικό των αυτιών τους ειδικά ακουστικά που θα μεταφέρουν διοικητικές εντολές, και αναλγητικά φάρμακα τα οποία σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά θα πλημμυρίζουν τον οργανισμό με διεγερτικές χημικές ουσίες για να συνεχίζουν την μάχη ακόμα και αν χάσουν το χέρι τους.



 10. Η ηλεκτρομαγνητική ενεργοποίηση ενέσιμων μετάλλων και νανοκρυστάλλων.

Τα εμβόλια εκτός απτό ότι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εισάγουν στο κυκλοφοριακό σύστημα νανοκρυστάλλους που συντονίζονται με ορισμένες συχνότητες όπως ένα ραδιόφωνο κρυστάλλου συντονίζεται με συγκεκριμένες ζώνες ραδιοφώνου. Αυτού του είδους οι κρύσταλλοι θα βρίσκονται κρυμμένοι σε αδρανή κατάσταση στα σώματα του ανυποψίαστου πληθυσμού για μήνες ή ακόμα και δεκαετίες, αλλά σε κάποιο χρονικό σημείο η κυβέρνηση θα καταλάβει τους πύργους ραδιοτηλεπικοινωνιών με σκοπό την μετάδοση ενός εθνικού μηνύματος εκτάκτου, εκπέμποντας συγκεκαλυμμένα το σήμα ενεργοποίησης στο σωστό μήκος κύματος για διεγείρει τους ήδη ενέσιμους νανοκρυστάλλους. Η επίδραση που θα έχει στον πληθυσμό θα εξαρτάται από τα συμφέροντα της κυβέρνησης και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα: μαζική υστερία, βίαιες αναταραχές ακόμα και τον ακαριαίο θάνατο (αν αυτό θεωρηθεί ωφέλιμο) δεκάδων εκατομμυρίων. Καθένα από τα παραπάνω αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθεί από την δόλια κυβέρνηση για να πουλήσει το παραμύθι μιας τρομοκρατικής επίθεσης ή οτιδήποτε άλλο είναι σε θέση να εντείνει και να διευκολύνει τον κυβερνητικό έλεγχο και την παρακολούθηση των πολιτών.




afipnisoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...