Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μήνυσε τη γυναίκα του επειδή ήταν άσχημη και δικαιώθηκε!



Τα διαζύγια ποτέ δεν είναι ευχάριστα, αλλά το συγκεκριμένο είναι πραγματικά άσχημο. Ένας Κινέζος όχι μόνο χώρισε, αλλά και μήνυσε τη σύζυγό του επειδή ήταν... άσχημη και τελικά το δικαστήριο τον δικαίωσε, δημιουργώντας για άλλη μια φορά αμφιβολίες για την πραγματική αξία λέξεων όπως «γάμος» και «αγάπη».

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Γιαν Φενγκ ήταν πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του και ζούσαν ευτυχισμένα, μέχρι που εκείνη έμεινε έγκυος. Όταν γεννήθηκε η κόρη τους άρχισαν τα προβλήματα, καθώς η μικρή σύμφωνα με τον Γιαν ήταν άσχημη σε ανατριχιαστικό βαθμό, και δεν έμοιαζε καθόλου σε κανέναν από τους δύο γονείς της.

Εκείνος άρχισε να κατηγορεί τη σύζυγό του ότι τον απάτησε και το παιδί δεν είναι δικό τους, για να μάθει τελικά το μεγάλο μυστικό της: Πριν τον γνωρίσει είχε ξοδέψει περισσότερα από 100.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εικόνα της, κάτι που δεν του είχε αποκαλύψει ποτέ.Έτσι, ο Φενγκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ παράλληλα τη μήνυσε κατηγορώντας την ότι τον εξαπάτησε και τον έπεισε να την παντρευτεί χρησιμοποιώντας δόλια μέσα. Ο δικαστής, ο οποίος φυσικά ήταν άντρας, δικαίωσε τον Φενγκ και αποφάσισε ότι η γυναίκα θα πρέπει να καταβάλει ως αποζημίωση 120.000 δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...