Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Προσπάθησε να πει ναι στη διάσημη «πρόκληση της κανέλας» και να τι έπαθεΕίναι αδύνατον ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος να καταπιεί μια κουταλιά κανέλα, χωρίς ταυτόχρονα να πίνει νερό. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αυτό είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια, την οποία όμως πολλοί δεν εννοούν να δεχτούν και προσπαθώντας να αποδείξουν ότι μπορούν να καταφέρουν το ακατόρθωτο, όχι μόνο κινδυνεύουν, αλλά γίνονται και περίγελος.
Έτσι έγινε και με την κοπέλα στο βίντεο που ακολουθεί, η οποία είπε ναι στη διάσημη πλέον «πρόκληση της κανέλας» και δοκίμασε να καταπιεί μια γενναία ποσότητα του συγκεκριμένου μπαχαρικού, ζώντας τελικά μια εμπειρία που μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ.
Η κανέλα, όπως και το αλάτι, έχει την τάση να απορροφά την υγρασία. Έτσι, αν φας μια μεγάλη ποσότητα κανέλας, αυτομάτως θα ξεραθεί το στόμα και ο λαιμός σου σε τέτοιο βαθμό,ώστε δεν θα μπορείς να καταπιείς, με αποτέλεσμα να πνιγείς, ενώ από τον έντονο βήχα που ακολουθεί, υπάρχει κίνδυνος να φτάσουν κόκκοι του μπαχαρικού μέχρι τους πνεύμονές σου και να προκαλέσουν φλεγμονή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThisRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...