Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!



Βόμβα στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου ή βρώμικα παιχνίδια των υποστηρικτών του Ρόμνεϊ; Όπως και να’ χει εκατομμύρια Αμερικανοί δεν κοιμήθηκαν χτες βράδυ.
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο λαός προσέλθει στις κάλπες και ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν σαφές προβάδισμα του Μπαράκ Ομπάμα στην πρόθεση ψήφου, το επιτελείο του Μιτ Ρόμνεϊ βγάζει τα «βαριά όπλα» του πολέμου. Ο πολυεκατομυριούχος Ντόναλντ Τραμπ έχει στα χέρια του μια ωρολογιακή βόμβα που θα τινάξει στον αέρα το προφίλ του καλού συζύγου και οικογενειάρχη με το οποίο ο Ομπάμα κερδίζει ψήφους από το γυναικείο εκλογικό σώμα (που σύμφωνα με πολλούς αναλυτές κρίνει και το αποτέλεσμα των εκλογών): Ο Μπαράκ έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου!
Την αποκάλυψη έκανε στο twitter ο οικονομικός σύμβουλος του μεγιστάνα, Ντάγκλας Κας, ο οποίος θεωρείται σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας. Σύμφωνα με το tweet η πρώτη κυρία των ΗΠΑ και ο Πλανητάρχης έχουν αποφασίσει να χωρίσουν έπειτα από 20 χρόνια έγγαμου βίου αλλά συνεχίζουν την παράσταση του αγαπημένου ζευγαριού για να μην χάσει εκείνος τις εκλογές…
Το φυτίλι της βόμβας άναψε ο ίδιος ο Τραμπ τη Δευτέρα όταν ισχυρίστηκε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κάνει μια ανακοίνωση στα media τόσο «γιγαντιαία» που θα αλλάξει το ρουν των πολιτικών εξελίξεων της χώρας!
Ο συγγραφέας και οικονομολόγος του, λοιπόν, τον πρόλαβε διαδίδοντας στα social media πως η αποκάλυψη αφορά στο διαζύγιο του προεδρικού ζεύγους. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κάποιος υπονοεί πως ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα χωρίζουν παρά τα «μέλια» στις κοινές τους εμφανίσεις και στις αναρτήσεις τους στο twitter. Είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που το κουτσομπολιό κυκλοφορεί από τόσο σημαντικά πρόσωπα.
«Έχω να σας πω κάτι πολύ, πολύ μεγάλο που αφορά στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι κάτι τεράστιο. Κι είμαι σίγουρος ότι θα το καλύψετε με μεγάλη μανία», είπε ο Ντόναλτ Τραμπ στο Fox & Friends αλλά όταν ρωτήθηκε για το tweet από τον μαρτυριάρη συνεργάτη του απάντησε μέσω του εκπροσώπου Τύπου του. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα το ανακοινώσει από τον λογαριασμό του στο Twitter και το Facebook πιθανότατα την Τετάρτη. Δεν ξέρω, όμως, για τι ακριβώς πρόκειται», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Ο Τραμπ είναι πάντως ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές της προεκλογικής καμπάνιας του Μιτ Ρόμνεϊ και πολλές φορές στο παρελθόν έχει υποστηρίξει πως υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Ομπάμα δεν γεννήθηκε στην Χαβάη αλλά στην Κένυα οπότε, νομικά, δεν έχει δικαίωμα να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ! Ο πλανητάρχης αναγκάστηκε πέρσι να δώσει στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γεννήσεώς του για να πάψουν να το σχολιάζουν. Ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως, δεν πείστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...