Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο!



Όταν μιλάμε για ατυχία σίγουρα κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το περιστατικό που θα σας διηγηθώ στη συνέχεια. Γιατί αυτό, νομίζω, είναι το λιγότερο η… επιτομή της ατυχίας ή -επιτρέψτε μου να πω- η απόλυτη γκαντεμιά!


Θα σας πάω λίγο πίσω στο χρόνο, εν έτει 1883, όταν ο Henry Ziegland (ο γκαντέμης της ιστορίας!) είχε συνάψει ερωτική σχέση με μια κοπέλα, με την οποία, μάλιστα, επρόκειτο να παντρευτεί στο μέλλον. Και οι δύο ζούσαν τον απόλυτο… έρωτα (λέμε τώρα!) και όλοι γνώριζαν το ειδύλλιο, συγγενείς και μη. Έλα, όμως, που η ζωή τα φέρνει καμιά φορά διαφορετικά από ό,τι τα περιμένουμε. Κάτι συνέβη που κανείς δεν έμαθε ποτέ (ως συνήθως!) και ο Henry αποφάσισε να χωρίσει την κοπέλα του.
Ατάραχος και απαθής ανήρ τής ανακοίνωσε την απόφασή του, για την οποία, μάλιστα, δεν έδωσε καμία εξήγηση, ούτε έδειξε να λυπάται! Εκείνη το πήρε πολύ βαριά και έπεσε σε μελαγχολία. Όλη μέρα κι όλη νύχτα έκλαιγε τον ανολοκλήρωτο έρωτά της, για να μην μιλήσω για τις επικρίσεις που δεχόταν από την οικογένειά της περί του θέματος. Μην αντέχοντας, λοιπόν, άλλο την κατακραυγή του κόσμου αοφάσισε να δώσει τέρμα στη ζωη της, επιλέγοντας την αυτοκτονία (χαζές γυναίκες!). Έτσι κι έγινε, μόνο το νεκρό της σώμα έμεινε για να θυμίζει το ατυχές περιστατικό. Εξοργισμένος ο αδελφός της από το άδοξο τέλος της κοπέλας (μετά το θυμήθηκε!) πήγε να βρει τον Henry και να του ζητήσει το λόγο. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, αποφάσισε να τον σκοτώσει κιόλας.
perierga.gr - Ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο!
Έστρεψε, λοιπόν, το όπλο του στον Ziegland και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε! (από τύψεις!). Ο Henry, όμως, δεν είχε πεθάνει, αφού η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του και σφηνώθηκε σε ένα δέντρο που ήταν ακριβώς πίσω του (τυχερός άνθρωπος!). Το περιστατικό έληξε και τα χρόνια περνούσαν… Μετά από 20 έτη, ο Henry θέλησε να κόψει το δέντρο αλλά επειδή δεν μπορούσε να το κάνει με πριόνι (λόγω ηλικίας!) απόφάσισε να χρησιμοποιήσει δυναμίτη και να το ανατινάξει. Αποτέλεσμα: Η έκρηξη εκτόξευσε τη σφαίρα από το δέντρο κατευθείαν στο κεφάλι του Henry, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο (αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη…!). Τα σχόλια δικά σας.
perierga.gr - Ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...