Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ένα site που σας προκαλεί να μην κάνετε τίποτα για 2 λεπτά!

"Do Nothing for 2 Minutes"
Μπορεί σε πολλούς το να μην κάνουν τίποτα για 2 ολόκληρα λεπτά φαντάζει αιωνιότητα και γι’ αυτό το λόγο το πρωτότυπο site αυτό προκαλεί τον επισκέπτη να δοκιμάσει τις αντοχές του. ...
H ιστοσελίδα "Do Nothing for 2 Minutes" όπως λέει και το όνομά της, προκαλεί τον επισκέπτη να κάτσει μπροστά στον υπολογιστή του και απλά να κάτσει και να κοιτάει το ειδυλλιακό σκηνικό του ωκεανού και να ακούει τον χαλαρωτικό ήχο των κυμάτων χωρίς να αγγίζει το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο.

Με το που μπει ο χρήστης στο site το μόνο που βλέπει, είναι ένα χρονόμετρο που ξεκινάει να μετράει αντίστροφα και δύο προτάσεις “ απλά χαλαρώστε και ακούστε τα κύματα” και “μην αγγίζετε το mouse και το πληκτρολόγιο”.

Εάν ο χρήστης προσπαθήσει να κάνει κάτι αντίθετο τότε φυσικά χάνει ενώ αν πάλι κάνει οτι του ζητήσει το site απλά έχουν περάσει 2 λεπτά από τη ζωή του μπροστά στην οθόνη χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

Το νόημα της ιστοσελίδας αυτής είναι εύλογο απορίας αλλά απ’ οτι φαίνεται πολλοί είναι οι περίεργοι και γι‘ αυτό έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μέσα στις λίγες μέρες που βρίσκεται σε λειτουργία.

Δοκιμάστε το και θα δείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...