Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Τέξας: Η ασφάλεια του αεροδρομίου έκανε ρεζίλι 12χρονο κορίτσι με ατελή οστεογένεση!



Η δωδεκάχρονη Shelbi Wasler που πάσχει από ατελή οστεογένεση, έπεσε θύμα απάνθρωπης μεταχείρισης από τους υπευθύνους ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου Dallas-Fort Worth στο Τέξας, όταν τα χέρια της βρέθηκαν θετικά σε εκρηκτικές ουσίες.  

Όπως αναφέρει το Medicalnewstoday, η τρομοκρατημένη Shelbi αναγκάστηκε να περιμένει μία ώρα πριν φτάσει στο σημείο η ομάδα ελέγχου εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ταξιδιωτών, δεν επιτρεπόταν στη μητέρα της να την πλησιάσει, ώστε να την παρηγορήσει.

Το κορίτσι που βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, έλεγε συνεχώς στη μητέρα του ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ρωτούσε με απορία τον λόγο για τον οποίο οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν εξέταζαν τις ρόδες.

Η Shelbi Daniels, μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε ότι η υποτιθέμενη εκρηκτική ουσία ήταν στην πραγματικότητα κάποια λιπαντική ουσία που μεταφέρθηκε στο χέρια της Shelbi, από τις ρόδες του αναπηρικού της καροτσιού.

Τελικά, μάνα και κόρη αφέθηκαν ελεύθερες χωρίς όμως να τους δοθεί κάποια εξήγηση για την ταλαιπωρία και τον εξευτελισμό.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, οι εξοργισμένοι μάρτυρες πήραν το μέρος του κοριτσιού και έλεγαν στους υπεύθυνους να μεταφέρουν τη Shelbi σε ένα μέρος όπου δεν θα μπορεί να τη βλέπει όλος ο κόσμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...