Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Overkill και Φαιδώρα-Ποιος ο στόχος αυτών των σχεδίων?


Γιατί επέλεξαν την Ελλάδα και ποιος ο σκοπός των 2 σχεδίων που εκπονήθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ?

                       Το σχέδιο Φαιδώρα
Αυτό το σχέδιο βρίσκεται αυτήν την στιγμή εν ισχύ στην Ελλάδα.
Κύριος στόχος είναι η άσκηση ψυχολογικού πολέμου στον Ελληνικό λαό καθώς και τρομοκράτηση του σε καιρό ειρήνης.
Ήδη βρίσκεται σε ισχύ διότι καθημερινά ο Ελληνικός λαός δέχεται ψυχολογικό πόλεμο και τρομοκρατείται από τα ΜΜΕ που τον βομβαρδίζουν συνεχώς με μαύρα μηνύματα και απαισιοδοξίες για το μέλλον.
Αυτός ο πόλεμος μέχρι στιγμή έχει μειώσει τον πληθυσμό μας κατά 190.000 και αναμένονται ακόμα μεγαλύτεροι αριθμοί στο μέλλον.
Αυτό το σχέδιο αποτελεί το πρώτο μέρος εξόντωσης της Ελλάδας,επειδή ''στρώνει''το χαλί για το δεύτερο σχέδιο,το Overkill που είναι και το ποιο ολέθριο.
                                                                       Τo σχέδιο Overkill
Το σχέδιο Overkill είναι το δεύτερο και τελευταίο μέρος των σχεδίων που έχουν στόχο τον περιορισμό της Ελλάδας.
1 Διχοτόμηση της Κύπρου σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και επίβλεψη της συμφωνίας από Αμερικάνικες πλέον δυνάμεις (έχει ήδη γίνει).
2 Συμφωνία συν-κυριαρχίας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, όπου με τη πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε ολική κυριαρχεία της Τουρκίας.Η συμφωνία αυτή θα στηριχθεί στη «φιλία» των δύο χωρών αλλά και στη Συμφωνία της Μαδρίτης και στο άρθρο 5 που ονομάζει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκία στο Αιγαίο.
3 Ναρκοθέτηση στα Ελληνικά λιμάνια από δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
4 Κατάληψη του Γ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη.Διακοπή τηλεπικοινωνιών Ελληνικής Μακεδονίας*. Κατάληψη και ανατίναξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (*Ελληνική Μακεδονία γιατί μέχρι τότε τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί επισήμως σαν Μακεδονία από όλους τους Διεθνής Οργανισμούς).
5 Δημιουργία αμερικανο-νατοϊκής βάσης στο Μπούλκες της «Μακεδονίας» στα Σκόπια (έχει ήδη γίνει).
6 Δημιουργία αμερικάνικης βάσης στην Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου «Αλβανία»(έχει ήδη γίνει απ'το 1995)
7 Επίσημη αίτηση στον Ο.Η.Ε από τη κυβέρνηση της Αλβανίας για αναγνώριση Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα.Ο Ο.Η.Ε. με τη σειρά του θα απαιτήσει απ'την Ελλάς την αναγνώριση της Αλβανικής μειονότητας με δικαίωμα στην εκπαίδευση και στο θρήσκευμα.Η μειονότητα αυτή θα συγκεντρωθεί μάλλον στην Ήπειρο.To U.C.K αναλαμβάνει δράσεις τρομοκράτισης του ελληνικού λαού, ο Ελληνικός στρατός αντιδρά και το Ν.Α.Τ.Ο, για το καλό των δύο μειονοτήτων, ασφαλίζει την Ήπειρο (παρόμοιο γεγονός με το Κόσοβο)
8 Δολοφονία πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
9 Ταυτόχρονα μεταφορά της Ταξιαρχείας του Ρήνου (Γερμανίας) στην «Μακεδονία» (Σκόπια) μαζί με τις ειδικές δυνάμες SEALS και Delta Force. Κατάληψη αεροδρομίων Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...